Παρουσιάστηκε το Αγρίνιο

agriniou-parousiasiΟ Α.Ο. Αγρινίου παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015 του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Κατηγορίας Ανδρών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων ενός εκ των βασικών χορηγών της ομάδας και μίας από τις σημαντικότερες εταιρείες της Δυτικής Ελλάδας της ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΑΦΟΙ Α.Ε.Β.Ε..

Στα γραφεία του ομίλου Αϋφαντή έγινε η παρουσίαση της φανέλας του Α.Ο.Α. για την νέα περίοδο. Το παρών έδωσαν παίκτες της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο καθώς και μέλη της διοίκησης προεξάρχοντος του προέδρου Περικλή Γερμανού. Το παρών φυσικά έδωσε και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Γιώργος Αϋφαντής γνωστός λάτρης του αθλητισμού (στο παρελθόν έχει συνεισφέρει σημαντικά σε πολλές ομάδες του τόπου) που ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Γιώργος Αϋφαντής πήρε τον λόγο και αφού ευχήθηκε υγεία προς όλους που είναι και το πιο σημαντικό αναφέρθηκε στην ομάδα ευχόμενος επιτυχίες και γιατί όχι την πρωτιά μιας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητισμός είναι κάτι πολύ όμορφο. Επίσης τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, όντας σίγουρος ότι η ομάδα του Α.Ο.Α. θα την έχει στο μέγιστο βαθμό.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Α.Ο.Α Περικλής Γερμανός ευχαρίστησε θερμά τον όμιλο Αϋφαντή για την προσφορά του στην ομάδα ενώ στην συνέχεια παρουσίασε κάποια από τα μεταγραφικά αποκτήματα που έδωσαν το παρών καθώς και το προπονητικό επιτελείο ενώ έριξε και μια σημαντική είδηση στο τραπέζι τονίζοντας ότι η ομάδα του Α.Ο.Α είναι πολύ κοντά σε συγχώνευση σε επίπεδο ακαδημιών με άλλη ομάδα της πόλης με τον Α.Ο.Α να αναλαμβάνει το ανδρικό και το εφηβικό.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ντίνος Τσιαμάκης ευχαρίστησε τον Γιώργο Αϋφαντή για την προσφορά του στην ομάδα και τόνισε ότι ο σκοπός της ομάδας είναι η ανταγωνιστικότητα σε κάθε παιχνίδι και η καλή παρουσία εντός και εκτός γηπέδων, ενώ στην ερώτηση για την απόλυση του πρώην προπονητή της ομάδας Θόδωρου Σταυροθανάση 25 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας απάντησε ότι η απόφαση του συμβουλίου ήταν να γίνει αντικατάσταση του προπονητή κρίνοντας ότι ήταν για το καλό της ομάδας.

Ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος αφού ευχαρίστησε τον όμιλο Αϋφαντή για την προσφορά στην ομάδα τόνισε ότι δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για σκληρή δουλειά ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους δεν συμφώνησε το καλοκαίρι αλλά αυτό έγινε τώρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προέχουν άλλα πράγματα.

Ο βοηθός προπονητή Τάσος Σταμάτης ήταν περιεκτικός στα λόγια του τονίζοντας ότι μετά από τρία χρόνια που επέστρεψε στο Αγρίνιο δέχθηκε με χαρά να γίνει μέλος της οικογένειας του Α.Ο.Α. και τόνισε ότι δουλειά των παικτών και των προπονητών είναι να μιλούν στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν την νέα χρονιά.

Τέλος, από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός της ομάδας ο Κώστας Γεωργούλας. Ευχαρίστησε θερμά τον Γιώργο Αϋφαντή για την προσφορά του όχι μόνο στην ομάδα αλλά γενικότερα στον αθλητισμό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δέκα χρόνια επαγγελματίας κατάλαβε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο σημαντικοί στο οικοδόμημα του μπάσκετ. Αναφερόμενος στους συμπαίκτες του τόνισε ότι είναι ότι περήφανος που είναι αρχηγός ενός group παικτών που είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να δώσουν χαρά σε όσους στηρίζουν την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά και εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια οι παίκτες , το διοικητικό συμβούλιο έβγαλαν φωτογραφίες με τον Γιώργο Αϋφαντή, με την φανέλα της ομάδας την οποία χάρισαν στον μεγάλο χορηγό, ενώ οι ιθύνοντες του ομίλου Αϋφαντή είχαν φροντίσει στο τραπέζι να υπάρχουν εκλεκτά εδέσματα της παραγωγής του συνοδευόμενο από εξαιρετικό κρασί.