Δεν πάει πουθενά ο αρχηγός! Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος θα δώσει το «παρών» για έβδομη συνεχή χρονιά στο γήπεδο της Καρδίτσας, με τον ΑΣΚ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει πως ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, θα είναι και τη νέα σεζόν παρών και αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας.

Για 7η συνεχόμενη σεζόν, ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα ενισχύσει την ομάδα μας, στην οποία είναι παρών και πρωταγωνιστής σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Με τρεις ανόδους, από την Α1 Θεσσαλίας έως την Α2 Εθνική και με δυο επιτυχημένες σεζόν στην Α2 Εθνική μέχρι και τα πλέι οφ ανόδου τον περασμένο Μάιο, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είναι και παραμένει σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και την προσωπικότητά του. Το ίδιο ισχύει και για νέα περίοδο, με τον ύψους 2.05 σέντερ να προσφέρει αγωνιστική ποιότητα και εμπειρία στο νέο ρόστερ που δημιουργείται.

Ευχόμαστε στο Βαγγέλη υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ανακοίνωση για τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο, ανοίγει τον κύκλο των ανανεώσεων και μεταγραφών για τη νέα σεζόν. Στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και νέες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ».