Πενθεί η ΦΕΑ το “χαμό” του Γιώργου Λιόση

giorgos liosis feaΈνας μπασκετάνθρωπος που είχε δώσει πολλά στην πορτοκαλί “θεά” δίνοντας έμφαση κυρίως στο γυναικείο μπάσκετ, ο πρώην πρόεδρος της ΦΕΑ Γιώργος Λιόσης δεν είναι πια μαζί μας. Έχασε τη μάχη που έδινε τη νύχτα της Παρασκευής (29/1) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ΦΕΑ, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στο προφίλ της ομάδας στο facebook.

“Πιο φτωχή έγινε πλέον η οικογένεια της ΦΕΑ, καθώς ο πρώην πρόεδρος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, ο Γιώργος Λιόσης έχασε τη μάχη με τη ζωή τη νύχτα της Παρασκευής.
Ο άνθρωπος που μαζί με τη νυν πρόεδρο του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, την Ελένη Νικολέττου έδωσαν άλλη οντότητα στο σωματείο και αποτελούσαν ένα από τα κομμάτια της ιστορίας της ΦΕΑ είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις πριν από περίπου 12 μέρες, αλλά αμέσως έγινε γνωστό ότι η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Λίγο αργότερα έγινε προφανές ότι η κατάσταση δεν ήταν αναστρέψιμη.
Άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα. Η κηδεία του Γιώργου Λιόση θα γίνει την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 4:30 μ.μ. στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου”.