pavlisevits-kontogiannis-tsekenis-nikh_amarousiouΟύτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε η Νίκη. Ετσι, στην ομάδα του Αμαρουσίου θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν οι Βασίλη Κοντογιάννη και τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Μίλος Παβλίσεβιτς,Κώστα Σαλτουρίδη και Ανδρέα Τσέκενη.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες, εν όψει της ερχόμενης σεζόν 2015-2016!

Ο λόγος για τον αρχηγό Βασίλη Κοντογιάννη και τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Μίλος Παβλίσεβιτς,Κώστα Σαλτουρίδη και Ανδρέα Τσέκενη, οι οποίοι θα ενισχύσουν για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρωταρχικός στόχος ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού (όπερ και εγένετο), με τη διοίκηση της ομάδας μας -για πολλοστή φορά- να αποδεικνύει τη συνέπεια και τη συνέχεια που διακρίνει την Νίκη Αμαρουσίου, επιβραβεύοντας τους πέντε παίκτες της και φανερώνοντας την επιθυμία να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, διοίκηση και τεχνικό τιμ της Νίκης Αμαρουσίου έχουν θέσει βασική προτεραιότητα την ανάδειξη και αξιοποίηση αθλητών απ’ τις Ακαδημίες μας. Στο πλαίσιο αυτό, την ανδρική ομάδα θα επανδρώσουν και φέτος -με αισθητά αναβαθμισμένο ρόλο- οι φερέλπιδες αθλητές μας Γιάννης Τσέκενης, Θωμάς Θωμόπουλος, Κώστας Μαύρος, Βαγγέλης Τσιάτσιος και Νίκος Γάτος (σ.σ. αυτή ήταν η τελευταία του χρονιά ως Νέος), οι οποίοι έφτασαν στην τρίτη θέση του Τουρνουά Under 22 της ΕΣΚΑ με την ομάδα Νέων της Νίκης».