Πενταζίδης: «Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος»!

pentazidis-kavalaΈνα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν καλείται να δώσει το Σάββατο στο ιστορικό Παγκράτι, απέναντι , «στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος», όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο team manager της Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης, που τονίζει πως η θέληση των παικτών για τη νίκη και οι κινήσεις του Γιάννη Τζήμα στο ημίχρονο, μαζί με τη βοήθεια του κόσμου, έφεραν το πολυπόθητο «ρόζ φύλλο» στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

-Τόσο δυνατό δεν τον περιμένατε τον ΟΦΗ;
«Ναι, ο ΟΦΗ ξέραμε πως θα μας ζορίσει πάρα πολύ το γνωρίζαμε αυτό και είχαμε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες μας. Ξεκινήσαμε στο πρώτο μέρος πολύ νωθρά και το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό. Ο ΟΦΗ αποδείχτηκε ιδιαίτερα διαβασμένος».

-Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο;
«Ο κ.Τζήμας ζήτησε από τους παίκτες να ηρεμήσουν,  έκανε κάποιες κινήσεις «μάτ», μπορώ να πω, μπλοκάροντας τον ΟΦΗ, σε συνδυασμό με τη θέληση των παικτών μας για τη νίκη, ενώ σαφώς και η αφύπνιση του κόσμου μας, έφεραν την πολυπόθητη νίκη».

-Το… δώρο του Παγκρατίου, στο Ψυχικό αυτό το Σάββατο πρέπει να πιστωθεί;
«Κοιτάξτε, το Παγκράτι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα, μη βλέπετε που παίζει τώρα στην Α2. Συνάμα, είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, κάτι που φαίνεται από τις τρείς (!) συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που έχει, σε Βέροια, Ηράκλειο και Ψυχικό. Νομίζω αυτό λέει πολλά από μόνο του. Παράλληλα, αυτή τη στιγμή οι δύο στυλοβάτες της ομάδας, ο Βασιλόπουλος και ο Κουτρούλης, διάγουν μία εξαιρετική περίοδο φόρμας…»

-Άρα πρέπει να εξουδετερωθούν;
«Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι δύο, το Παγκράτι έχει ένα πολύ καλό σύνολο και η βαθμολογική του θέση το αδικεί. Θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικεί τη 2η θέση, έχει πολύ ποιοτική ομάδα. Δε μπορείς να πεις, θα περιορίσω τους δύο παίκτες και κέρδισα, έχουν άλλες αξιόπιστες λύσεις. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, για να έχουμε τύχη».