Περίεργη υπόθεση με σύλληψη προπονητή μπάσκετ με την κατηγορία του εκβιασμού!

Μία υπόθεση με πολύ ενδιαφέρον, στην οποία εμπλέκονται προπονητής μπάσκετ, παίκτης, Αστυνομία και Εισαγγελέας αποκαλύπτει το alimosvoice.gr! Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του alimosvoice.gr, ο προπονητής μπάσκετ συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού, μετά από σχετική καταγγελία του παίκτη, από τον οποίο ζητήθηκαν χρήματα για να πάρει την ελευθέρας του από γνωστή ομάδα του Αλίμου στην οποία αγωνιζόταν…

Το πλήρες κείμενο του alimosvoice.gr αναφέρει:

“Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Αλίμου, η είδηση πως συνελήφθη γνωστός προπονητής Μπάσκετ, ο οποίος απαίτησε από παίκτη της ομάδας του χρηματικό ποσό για να τον αφήσει… «ελεύθερο”.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες ο αθλητής γνωστής ομάδας μπάσκετ του Αλίμου, ζήτησε από τον προπονητή να τον αποδεσμεύσει, δίνοντάς του το δελτίο συμμετοχής του, γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στην κατάθεσή του, ήθελε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Ο προπονητής του, σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, του ξεκαθάρισε πως για να τον αποδεσμεύσει, θα έπρεπε να του καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν του εξήγησε ποτέ τι θα το έκανε. Στην αρχή ο παίκτης αντέδρασε έντονα, ωστόσο στην πορεία δέχθηκε να του καταβάλλει το ποσό των 1800 ευρώ, με αντάλλαγμα το δελτίο του, που θα του έδινε το δικαίωμα να κάνει τη μεταγραφή που επιθυμούσε.

Το ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Τη στιγμή της συνάντησης, ο καταγγέλοντας έβγαλε από έναν φάκελο τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και την ώρα που τα παρέδιδε στον προπονητή, άνδρες του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου, συνέλαβαν τον τεχνικό της ομάδας μπάσκετ μετά από καταγγελία του αθλητή.

Ο γνωστός αλλά και αγαπητός τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, οδηγήθηκε στην ασφάλεια με την κατηγορία του εκβιασμού, αλλά στη συνέχεια ο εισαγγελέας, ο οποίος άκουσε τις κατηγορίες, έκρινε πως έπρεπε να αφαιθεί ελεύθερος.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, ενώ η περίεργη αυτή υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Οι πρώτες ασφαλείς πληροφορίες πάντως, σύμφωνα με τη δικογραφία, κάνουν λόγο για εμπλοκή του πρόεδρου της ομάδας, ο οποίος φέρεται να έχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη υπόθεση!”.

Πηγή: alimosvoice.gr

.
Διαβάστε ακόμη…