Πηγαίνουν στα δικαστήρια τον Πανερυθραϊκό παλιοί αθλητές

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσε μερίδα αθλητών που έχει αγωνιστεί σε προηγούμενες σεζόν στον Πανερυθραϊκό για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπο τους, γνωστοποιώντας πως αποφάσισαν να κινηθούν νομικά για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. 

Αναλυτικά:

«Μετά από πολλές προσπάθειες είτε δικές μας, είτε μέσω των μάνατζερ μας και των δικηγόρων μας ώστε να βρεθεί λύση για τα οφειλόμενα προς εμάς χρήματα, ποτέ δεν καταφέραμε να βρούμε μια λύση. 

Έτσι, επειδή κάποια στιγμή πρέπει να βγει κάποιος μπροστά και να μιλήσει, αποφασίσαμε εμείς ως πρώην αθλητές του Πανερυθραϊκού να αναφέρουμε κάποια πράγματα. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες που υπογράφουν αυτή την επιστολή είναι από τρεις διαφορετικές χρονιές (θα μπορούσαμε να ήμασταν και άλλοι ακόμη).

Και επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό ανακοινώσεων και να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, αποφασίσαμε να μπει ένα τέλος στο παραμύθι στο ότι η Ερυθραία πληρώνει και είναι μαγαζί γωνία, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα φτάναμε εδώ. Οι ομάδες δεν πληρώνονται με βάση τα αποτελέσματα. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς παίζουν και άλλοι μπάσκετ. Όταν μια ομάδα υποβιβάζεται (2011-2012 και 2015-16) δεν υπάρχει όρος ότι δεν πληρώνονται 2,3 ή 4 μήνες, ή όταν μια ομάδα που σαν διοίκηση έφτιαξες στο μυαλό σου να ανέβει και δεν το καταφέρνει (2016-τερματίζει 4η) δεν μπορείς να κρατάς 3 ή 4 μήνες.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιους διακανονισμούς, να πάρουμε έστω κάποια χρήματα αλλά “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”. Για αυτό αποφασίσαμε να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση και κάποιοι από εμάς να κινηθούμε νομικά διεκδικώντας τα χρήματα μας.

Την επιστολή υπογράφουν οι κάτωθι αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικές χρονιές στην ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Γιανναλέτσος Δημήτρης

Κούσουλας Μουράτης

Υφαντής Παναγιώτης

Πρίτσος Νίκος

Σοφρωνάς Ηλίας

Γεωργοπαπαδάκος Νίκος

Γκαϊντάσοφ Αλέξανδρος

Μπάρδας Αλέξης

Κατούφας Σωτήρης

Ροδοστόγλου Ιωάννης».