Πιερικός και Εθνική Ενόπλων… συναντήθηκαν για καλό σκοπό!

Πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ο φιλανθρωπικός αγώνα ανάμεσα στο Πιερικό Αρχέλαο και στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων με τα καθαρά έσοδα του αγώνα να διατίθενται για την αγορά Διασωστικού Οχήματος από το Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κατερίνης.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη του στόχου για τον οποίο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, καθώς και λόγω της παρουσίας της Εθνικής Ενόπλων, η οποία έδωσε το παρών με όλα της αστέρια τα οποία αποτελούν εκ των πρωταγωνιστών του Γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά τόσο από τις δύο ομάδες, όσο και από Σώμα Εθελοντών, Διασωστών και Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Κατερίνης, ο αρχηγός του οποίου, Δημήτρης Κατιρτζής, απεύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας τον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο έργο του, αλλά και την Εθνική ομάδα, όπως και τους φιλάθλους, για την παρουσία σε αυτήν την ξεχωριστή αναμέτρηση.

Εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης, μας τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπαζιώγας.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης – Τοπαλίδης.
Δεκάλεπτα: 8-21, 23-39, 36-60, 50-69.
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου – Ξηρομερίτης): Κιολέογλου 10 (2), Χρυσοστομίδου 15 (1), Ζουγκουρίδου 3, Μάντη, Γκοτζαμάνη 2, Λάππα 2, Μπαγκλαρίδου 4, Μπουμπουλέντρα 4, Καρατάσιου 7 (1), Συμεωνίδου, Παντζιάλα 3.
Εθνική Ενόπλων (Νανάκος): Χαιρισταινίδου 8, Τελίδου 12 (2), Μπενέκη 13 (1), Μπρούλια 6, Δροσοτάκη 3 (1), Λαουλάκου 8 (2), Σολωμού 4, Λιάγκα, Λαγοπάτη 8, Κουρτζίδου 6, Καραβασίλη 1.

Για την ενεργή συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, η οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου θέλει να ευχαριστήσει:

– Τους αξιωματικούς Ε.Σ κ. Παπασταμάτη Κωνσταντίνο και Παπανδριόπουλο Αναστάσιο για την βοήθεια τους στην οργάνωση του αγώνα.

– Τον Αντιπλοίαρχο ΠΝ κ. Μαργιολάκη Γεώργιο ως Αρχηγό αποστολής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

– Τον κ. Τανατζή Γεώργιο από την ΚΕΔ.ΕΟΚ και τον κ. Ταρενίδη Κωνσταντίνο, πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης και τους διαιτητές της αναμέτρησης κ. Χατζημπαλίδη Γεώργιο και Τοπαλίδη Κων/νο.

– Την Πρόεδρο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης κ. Καραγιαννίδου Κική και τους κ. Τσακιρίδη Γαβριήλ και Τσώνη Ιωάννη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην γραμματεία του αγώνα.

– Τον κ. Σειτανίδη Νίκο για την επιλογή της μουσικής σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

– Την ΟΜΝΙ Sound & Light Support για την παροχή των ηχητικών εγκαταστάσεων της διοργάνωσης.

– Τον κ. Κατιρτζή Δημήτριο, Αρχηγό του Σώματος Εθελεντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την υγειονομική κάλυψη. Επιπλέον, ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος τίμησε με την εκδήλωση την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με τους Εθελοντές του Ε.Σ με μια αναμνηστική φανέλα του συλλόγου.

– Την κ. Μπρούλια Μαρία για την συμβολή της στην διοργάνωση της αναμέτρησης. – Τον προπονητή της Εθνικής Ενόπλων, Σταύρο Νανάκο, καθώς και όλες τις παίκτριες.

– Τους φιλάθλους που συνέβαλαν με την παρουσία τους ή μη στην επίτευξη του σκοπού του αγώνα.