Ένας κύκλος γεμάτος ιστορία κλείνει με τη κρίση να έχει ένα ακόμη θύμα αφού έκανε πολύ οδυνηρά αισθητή τη παρουσία της. Ο Αιγινιακός μετά από δεκατρία χρόνια αποχωρεί από τη Γ΄ Εθνική και όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Χθες πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και σήμερα το βράδυ ανακοινώθηκε η δύσκολη απόφαση τους.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Νίκος Μπογιατζής που είχε κληθεί να σηκώσει κατά κύριο λόγο το μεγαλύτερο βάρος της φετινής χρονιάς (και όχι μόνο) «αποφασίστηκε η απόσυρση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω της παντελής απουσία του κράτους ενώ και η στήριξη των τοπικών αρχών θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστική. Μετά από το 1999 συνεχής παρουσίας στη Γ΄ Εθνική και μια μικρή αλλά σημαντική παρένθεση στη Β΄ Εθνική, επιστρέφουμε στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ένας ακόμη λόγος στην απόφαση της επιστροφής μας αυτής είναι η χρησιμοποίηση μόνο γηγενών παικτών χωρίς μισθολογικό ενδιαφέρον. Επιστρέφουμε στη βάση μας, επιστρέφουμε στο στίγμα μας».

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες επίσημη επιστολή στην ΕΟΚ από πλευράς Αιγινιακού για την ενημέρωση της και για το τυπικό του θέματος.