Πιο “φτωχό” το μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, “έφυγε” ο Παναγιώτης Καραγκούνης

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία του μπάσκετ στο Βόλο. Ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν εκ νέου πνοή στο βολιώτικο μπάσκετ, ο Παναγιώτης Καραγκούνης “έφυγε” από τη ζωή αιφνιδίως στα 69 του χρόνια. Ο εκλιπών αποτέλεσε βασικό μέλος της αναγέννησης του μπασκετικού τμήματος του ΓΣ Βόλου, έχοντας ρόλο παίκτη, αργότερα προπονητή, αλλά και παράγοντα της ομάδας. Πέραν αυτών στήριξε ως μέλος την ΕΚΑΣΘ, αλλά και το μπάσκετ σε όλη τη Θεσσαλία, καθιστώντας τον έναν από τους αγαπημένους “μπασκετανθρώπους” στην περιοχή.

Ο ΓΣ Βόλου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον εκλιπών: “Με οδύνη πληροφορηθήκαμε πριν λίγο τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Καραγκούνη. Ο εκλιπών διετέλεσε αθλητής στίβου και μπάσκετ στον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, στα νεανικά του χρόνια. Διετέλεσε επίσης μέλος παλαιοτέρων Διοικήσεων του. Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ”.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η Νίκη Βόλου, στο οποίο αναφέρει: “Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς του Βολιώτικου μπάσκετ, ο Παναγιώτης Καραγκούνης.

Υπήρξε ένας αγνός άνθρωπος που με ανιδιοτέλεια προσέφερε τα μέγιστα στο Θεσσαλικό μπάσκετ, καθώς το υπηρέτησε σαν αθλητής, προπονητής, παράγοντας, αλλά και σαν μέλος της ΕΣΚΑΘ.
Στην κοινωνία του Βόλου θα μείνει επίσης γνωστός και σαν εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιχειρηματίας.

Παρόλο που οι μεγάλες του μπασκετικές αγάπες υπήρξαν ο Μαγνησιακός και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, βοήθησε πολύ τη Νίκη Βόλου και με τις πολύτιμες συμβουλές του στάθηκε πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Καραγκούνη, θα τον θυμόμαστε όλοι σαν έναν αγνό και αξιοπρεπή άνθρωπο, έναν πραγματικό κύριο”.