Πλήρης ανάλυση της 6ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball στο BETroom

paizontasamuna_infobasketΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Mε την πλάτη στον τοίχο έπαιζε ο Παναθηναϊκός (2 νίκες-3 ήττες) στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα και κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Δύσκολη η αποστολή στην έδρα της Τσεντεβίτα (2 νίκες-3 ήττες) σε περίπτωση νίκης ξαναμπαίνει σε τροχιά τετράδας. Ο Ολυμπιακός (2 νίκες-3 ήττες) δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Ρεαλ δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών ειδικά στο Σ.Ε.Φ, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο του ομίλου Κιμκι (4 νίκες-1 ήττα) η οποία διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση του ομίλου έχοντας έδρα φρούριο με 4/4 νίκες.

4/2 20.00 ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΠΑΟ
Δεν ξέρω τι να πω για τον ΠΑΟ. Πάει να φάει το κεφάλι του μόνος του! Πρέπει να κερδίσει εάν θέλει να έχει ακόμα ελπίδες! Άλλο αποτέλεσμα θα είναι για μένα καταστροφή. Άλλο όμως το πρέπει και άλλο το μπορεί. Απέναντι έχει μια ομάδα που η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιάζει κάτι το αξιόλογο. Θέλει όμως προσοχή γιατί παίζει στην έδρα της και πολύ απλά είναι μια κανονική και καλή ομάδα. Μ αυτές που ο ΠΑΟ μέχρι στιγμής έχει μεγάλο πρόβλημα και ειδικά στα εκτός έδρας. Μακάρι να νικήσει αλλά δεν πάει το χέρι μου στο να ποντάρω. Αν έπαιζα κάτι, θα διάλεγα under στους 152.5

4/2 20.30 ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ
Το 0-5 στα παιχνίδια της τούρκικης ομάδας, δεν την αφήνει καμιά ελπίδα για σενάρια πρόκρισης. Πρόκειται για το χειρότερο σκορ, αλλά η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Δεν έχει δέσει ως σύνολο αλλά και μερικά αποτελέσματα την αδικούν. Απέναντι σε ένα ΕΡΥΘΡΟ που όχι μόνο πέρασε στη φάση των 16 αλλά συνεχίζει τις ευχάριστες εμφανίσεις. Παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της και με την νίκη επί του ΠΑΟ εκτός, έχει πλέον βλέψεις και αρκετές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το momentum δείχνει ΕΡΥΘΡΟ, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.. Θα ανεβάσω λίγο ακόμα το χάντικαπ υπέρ των Σέρβων και θα πάρω το διπλό!

4/2 21.00 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Αμφίρροπο παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι το περιμένω…τώρα εάν κάνει πλάκα η ΜΠΑΡΤΣΑ μπορεί να γίνει και αυτό! Τη νίκη την θέλουν και οι 2. Η ΜΠΑΡΤΣΑ πιο βαρύ όνομα ψάχνει να βρει την αντίδραση της, ενώ οι Γερμανοί παλεύουν αρκετά τα παιχνίδια τους ειδικά στην έδρα τους. Ότι και εάν γίνει για το τελικό αποτέλεσμα, εγώ θα είμαι με την επίθεση των γηπεδούχων. Ακόμα και να ανοίξουν το ματς οι Ισπανοί, η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ μπορεί να φτάσει το όριο που μας δίνουν οι μπουκ. Τώρα εάν το ματς πάει κοντά στο σκορ, πάλι πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά στο όριο. OVER 74.5 για την ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2
Πάμε και στα παιχνίδια της Παρασκευής όπου είναι πολύ πιο… ωραία για στοίχημα!!

5/2 20.30 ΕΦΕΣ-ΦΕΝΕΡ
Tα κουμπαράκια είναι έτοιμα για μια μεγάλη μάχη! Ο Ζοτς δεν έχει και πολύ ζόρι..με το 5-0 που έχει. Περιμένω να γίνει ματσάρα!! Το over είναι υψηλό αλλά επαληθεύτηκε τις 2 τελευταίες αναμετρήσεις. Και οι 2 παίζουν με σπασμένα τα φρένα στα τελευταία τους παιχνίδια. Θα δώσω και over και στην ΕΦΕΣ αφού είναι μέσα στις δυνατότητες της. Προβάδισμα και για καθαρή νίκη των γηπεδούχων! Ότι θέλετε διαλέγετε!!

5/2 21.45 ΡΕΑΛ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Κούτσα κούτσα τα καταφέρνει περίφημα!! Μπράβο της! Έχει τον Μπουρούση που κάνει παπάδες και απέναντι στην παλιά του ομάδα θα θέλει να να είναι σταθεί πάλι στο ύψος των περιστάσεων!! Η ΡΕΑΛ έχει ανέβει, αλλά εγώ θα πάω με το διπλό, αφού το χάντικαπ με ικανοποιεί αρκετά!! VIVA LAMPORAL!!

5/2 21.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΙΜΚΙ
Το κερασάκι στην τούρτα το τελευταίο ματς! Περιμένω αντίδραση, περιμένω ενεργεία και φυσικά περιμένω και ποντάρω στην νίκη του θρύλου! Η ΚΙΜΚΙ τα πάει περίφημα μέχρι στιγμής, αλλά έχει 4 νίκες όλες στην έδρα της! Εκτός έχασε εύκολα και δεν ξανάπαιξε!! Απέναντι στην ελληνική ομάδα, πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί και η άμυνα του θρύλου θα φέρει την νίκη. Έκτος από την νίκη καρφί, θα παίξω και το under της ΚΙΜΚΙ για σύνολο πόντων!

Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Η σελίδα μας στο Facebook
Kαλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!