Πλατής: «Κάναμε τα ίδια λάθη…»

platisΔείχνοντας συγκέντρωση αλλά και προσήλωση στο δεύτερο ημίχρονο, το Πευκοχώρι κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι στο Περιστέρι. Ο Βασίλης Πλατής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για την οικονομία δυνάμεων που έκανε η ομάδα του στο πρώτο μέρος, ενώ ελπίζει πως η νίκη αυτή θα δώσει ώθηση για το κάτι παραπάνω:

«Πάντα στο πρώτο ημίχρονο βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, ειδικά στο γήπεδό μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε οικονομία δυνάμεων γιατί καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε προβλήματα τραυματισμών και αρρώστιας με τους Μάρτζο και Νίκολιτς να είναι εκτός. Κάναμε rotation στο πρώτο ημίχρονο.  

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας γιατί ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, το ήθελε πολύ ο αντίπαλος, όπως και εμείς. Πάλι όμως, κάναμε τα ίδια λάθη, είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ, στην πάσα, στη δημιουργία κάτι που προσπαθούμε να το διορθώσουμε μέρα με τη μέρα.  Ας ελπίσουμε αυτή η νίκη να μας βοηθήσει από πλευράς ψυχολογίας, να μας δώσει το έναυσμα και να κάνουμε το κάτι παραπάνω».