«Πλημμύρισε» το κλειστό στο Σχηματάρι για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ ήταν μεγάλη. Το κλειστό του Σχηματαρίου «πλημμύρισε», με τον κόσμο να δείχνει για μία ακόμη φορά τα… αντανακλαστικά του στην ανάγκη για συνδρομή, προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας που δίνει ο μικρός αυτός “μαχητής της ζωής”. Κι ήταν όλοι τους εκεί.

Οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος του ελληνικού μπάσκετ, πρώτοι και καλύτεροι κι έτοιμοι να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Ντέιβιντ Στεργάκος, Νίκος Μπουντούρης, Σάκης Τζαλαλής, Κώστας Τσαρταρής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Παπανικολάου κι όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας ανταποκρίθηκαν άμεσα. Κι από την άλλη ο Νίκος Οικονόμου κι ο Ερμής Σχηματαρίου είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, με την ιδιαίτερη σημασία. Οι διαιτητές του ματς ήταν οι Παντελίδης, Ντάνος και Χουγιάζος, ενώ παρόντες ήταν και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ. Που γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα είχαν την ευκαιρία να δουν παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και συνάμα να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Εκεί βρέθηκε κι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εκπροσωπώντας την πολιτεία, ενώ την παρουσίαση του φιλικού αγώνα ανέλαβαν οι Βασίλης Σκουντής και Όλγα Λαφαζάνη.

Το αγωνιστικό σκέλος του φιλικού μπορεί να μην απασχόλησε αρκετούς, αν και υπήρξαν φάσεις που έκαναν κάμποσους ν’ αναπολήσουν τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού μπάσκετ, με το τελικό σκορ να βρίσκει τους Βετεράνους νικητές με 81-72 επί του Ερμή Σχηματαρίου.