Πολέμης: «Θα μπορούσαμε και στην Α1»

ÁÑÊÁÄÉÊÏÓ - ÖÁÑÏÓ ÊÅÑÁÔÓÉÍÉÏÕ (ÖÉËÉÊÏ)Ο Φάρος των επιτυχιών και των μεγάλων προκρίσεων συνεχίζει ακάθεκτος. Τι κι αν πρόκειται για ομάδα Α2; Ο σύλλογος από το Κερατσίνι έχει αποκλείσει τέσσερις ομάδες από την Α1 και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το νικηφόρο αγώνα με τη Κηφισιά αλλά και για το ελληνικό ρόστερ του Φάρου που καταφέρνει να κοντράρει ομάδες που διαθέτουν ξένους.

Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την Κηφισιά, το οποίο θα μπορούσε να έχει κριθεί και στην κανονική διάρκεια:
“Η αλήθεια είναι ότι πάθαμε ένα μπλακ άουτ στο τέλος. Ίσως κι εμείς να μην περιμέναμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Μας κυρίευσε το άγχος κι αυτό είναι κάτι που δεν είχαμε δείξει σε άλλα ματς. Ο Λιακόπουλος ήταν λίγο περισσότερο νευρικός από την αρχή του αγώνα και με την έξοδο του Μπατή μετά δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Όπως και να έχει τέλος καλό, όλα καλά”.

Για την προτίμηση που μπορεί να έχει για τον ημιτελικό:
“Νομίζω ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε καμία από τις τρεις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα. Θέλουμε να παίξουμε στο γήπεδο μας και να φέρουμε τους Κερατσινιώτες στο γήπεδο. Θεωρώ ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να κοιτάμε τα παιχνίδια της Α2 γιατί ο βασικός μας στόχος είναι εκεί. Πιστεύω ότι είναι ένα ταξίδι, το οποίο έχουμε πάει όσο πιο μακριά γίνεται, οπότε θα παίξουμε τον ημιτελικό για να τον ευχαριστηθούμε και ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με αυτές τις ομάδες στα ίσια”.

Για το ρόστερ της ομάδας που μοιάζει περισσότερο με Α1 παρά με Α2:
“Στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι με τους τέσσερις αποκλεισμούς που έχουμε κάνει κόντρα σε ομάδες με Αμερικάνους, δείχνουμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε συλλόγους της Α1 έχοντας ένα αμιγώς ελληνικό ρόστερ. Έχουμε μία καλή χημεία, τα παιδιά είναι ευχαριστημένα κι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε και στην Α1”.