Πολλά φαβορί, αλλά ένα ξεχωρίζει και προσφέρει ο CK στο BETRoom για τη γιορτή του μπάσκετ…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του infobasket και του BETRoom… Σαββατοκύριακο έρχεται και έχουμε ήδη μια πρόταση που έδωσα στο πρώτο άρθρο αλλά με το Εurobasket να «τρέχει» με νοκ-αουτ παιχνίδια δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ… Πολλά φαβορί και κάποια στα δικά μου αξίζει να παιχτούν καθώς το ματς είναι ΕΝΑ και δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών για ομάδες με στόχους.

Σλοβενία-Ουκρανία(12:00) ξεκινάμε με στήριγμα 1.07 πού δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ιδιαίτερα, καθώς οι Σλοβένοι με τους Ισπανούς παίζουν το καλύτερο μπάσκετ της διοργάνωσης και θα περάσουν εύκολα τους φιλότιμους Ουκρανούς.

Συνεχίζουμε με το Γερμανία-Γαλλία(15:15). Εδώ έχουμε τους Γάλλους να είναι δύο ταχυτήτων που προσωπικά θεωρώ πως δεν παίξανε με 100% ένταση και ενεργεία κάνοντας συντήρηση για την συνέχεια της διοργάνωσης βλέποντας πως η διασταύρωση στους 16 δεν θα έχει και μεγαθήριο. Και πράγματι η Γερμανία δεν είναι άσχημη διασταύρωση καθώς ο εξαιρετικός Dennis Schroder δεν μπορεί να αποκλείσει μια ομάδα σαν την Γαλλία. Δεν μου γέμισε το μάτι η Γαλλία στα παιχνίδια ομίλου αλλά θεωρώ πως υπήρχε και σκοπιμότητα μέχρι ένα σημείο πάντα και γιαυτό θα περάσει τους Γερμανούς…

Προχωράμε στα δικά μας… Λιθουανία-Ελλάδα(21:45) στο μεγαλύτερο ματς της ημέρας και εδώ έχουμε δύο ομάδες με διαφορετικά πλάνα, δυστυχώς. Η Ελλάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και αυτό καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε και εμείς οι φίλαθλοι και ο κόσμος, καθώς η προηγούμενη φουρνιά έκανε τον κύκλο της και θέλει χρόνο και δουλειά να επανέλθουμε στα επίπεδα αυτά. Υπάρχει νευρικότητα και γιαυτό ο Πρίντεζης έβαλε «πλάτη» και τους μίλησε εξηγώντας πως πρέπει να υπάρχει οικογενειακό κλίμα, λίγα λόγια και διαχείριση των ΜΜΕ και αυτό είχε αποτέλεσμα την πρόκριση στους.
Απέναντι μας βρίσκουμε μια μπασκετική σχολή που λατρεύει να τρέχει, να μοιράζει πάσες, εκτελεί σε run n gun παιχνίδι και βγάζει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Έχει μάθει μάθει να παλεύει και βρίσκεται σε καλό mood στην διοργάνωση. Έχει βέβαια μόνο έναν playmaker και εκεί θα χτυπήσουμε εμείς, αλλά στους ψηλούς έχουμε σημαντικό πρόβλημα ειδικά μετά το τραυματισμό του Γιάννη που προσωπικά θεωρώ κομβικότατο και εκεί άλλαξαν πλάνα τακτικές και στόχοι. Έτσι σε 40 λεπτά παιχνίδι δεν πιστεύω πως μπορούμε να κοντράρουμε τους Λιθουανούς και πως όσο μπασκετικό ξύλο και να πέσει και όσο χαμηλά να πάει το σκορ θα βρουν λύσεις και θα μας περάσουν συνεχίζοντας το ταξίδι για τους 8..

Εννοείται Ισπανία-Τουρκία και Σερβία-Ουγγαρία είναι στηρίγματα καλά για λίγο παραπάνω boost απόδοσης. Όποιος φίλος θέλει τα βάζει…

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 1,38@
ΓΑΛΛΙΑ 1,22@
ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1.07@
ΙΣΠΑΝΙΑ 1,05@
ΣΕΡΒΙΑ 1,03 1,94@

Αυτά από τον C.K.

Και φυσικά μπορείτε να δείτε και την πρόταση του guru του BETRoom για το NFL και τα αμερικάνικα αθλήματα, με τα οποία θα ασχοληθούμε αρκετά την τρέχουσα σεζόν! 

Και για απορίες, σχόλια, επισημάνσεις, αλλά και ότι άλλο έχετε κατά νου για το στοίχημα, πλέον μπορείτε να επικοινωνείτε με τον CK μέσω του email:
betroom@infobasket.gr