Ποντάρισμα στην Bundesliga από το BETroom…

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φίλων που ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Bundesliga. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά μέσα από το BETroom με τη βοήθεια της defencebet.defencebet_infobasket_betroom

16:30 Κολωνία-Ντάρμσταντ @RheinEnergieStadion

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες μετά την ολοκλήρωση των φιλικών τεστ ενόψει της νέας σεζόν, πήραν εύκολες προκρίσεις στο κύπελλο επικρατώντας με το ίδιο σκορ 7-0 επί των αντιπάλων τους.

16:30 Αουργκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ @ WWK ARENA

Μπορεί να ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τον θεσμό του κυπέλλου οι δύο ομάδες αλλά δεν έπεισαν για την εικόνα τους. Χρειάζονται χρόνο, περιμένω να έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα με τις μεταγραφές των φιλοξενούμενων Τζέφρι Μπρουμά (Αϊντχόφεν), Γιόσιπ Μπρέκαλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ),Ζοσουά Γκιλαβογκί (Ατλέτικο), Ντάνιελ Ντιντάβι (Στουτγκάρδη), Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Μάριο Γκόμες (Φιορεντίνα) ) να δίνουν αέρα αλλαγής και μεγάλων στόχων, θα χαρακτηριστεί αποτυχία η μη έξοδος στα ευρωπαικά σαλόνια

16:30 Ντόρτμουντ-Μαιντζ @Signal Iduna Park

Οι γηπεδούχοι έχασαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού 4 σημαντικούς παίχτες τους Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκουντογκάν, Χένριχ Μχιταριάν, Γιακούμπ Μπλαστσικόφσκι από την άλλη πλευρά φρόντισαν με τους Ραφαέλ Γκερέιρο (Λοριάν), Ουσμάν Ντεμπελέ (Ρεν), Εμρέ Μορ (Νόρτζελαντ), Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν), Αντρέ Σίρλε (Βόλφσμπουργκ) να καλύψουν το κενό τους.Η επιθετική της γραμμή των φιλοξενούμενων δείχνει ότι θα αποτελέσει το όπλο της για την νέα σεζόν χρήζει βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι σύμφωνα πάντα με την εικόνα που παρουσιάσε στα φιλικά.

16:30 Αιντραχτ Φρ-Σάλκε @CommerzbankArena

Στις 6 από τις 7 αναμετρήσεις των γηπεδούχων σημειώθηκαν 4 ή περισσότερα τέρματα με το νέο τους απόκτημα Μπράνιμιρ Χργκότα (Γκλάντμπαχ) και τον Μάιερ να είναι τα βαριά όπλα στην επιθεση. Μπορεί να πάρει λύσεις στην συνέχεια της σεζόν και από τον τραυματία αυτή την χρονική στιγμή Σεφέροβιτς. Η Σάλκε ξεκινάει με 3 προσθήκες παιχτών Μπρελ Εμπολό (Βασιλεία), Νάλντο (Βόλφσμπουργκ), Κόκε (Σεβίλλη), που θα την βοηθήσουν να πλασαριστεί στις πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.Την περιμένω πολύ δυνατή στο ξεκίνημα και γενικά στο υπόλοιπο της σεζόν.

16:30 Αμβούργο-Ινγκολσταντ @ImtechArena

Στην μέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισαν οι δύο ομάδες την προηγούμενη σεζόν, αναμένεται αμφίροπη αναμέτρηση με το Αμβούργο να έχει 8 νίκες 2 ισοπαλίες 1 ήττα στην προετοιμασία χωρίς όμως να παίξει κανένα δυνατό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με αντίπαλο την Αουε έδειξε πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα και γενικά προβλημάτισε με την γενική της εικόνα.

19:30 Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν @Borussia-Park

Εξαιρετική η Μπορούσια φιλοδώρησε με 6 τέρματα την Γιουνγκ Μπόις και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.Με ανεβάσμενη την ψυχολογία θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την φετινή σεζόν.Οι φιλοξενούμενοι με την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.Δείχνουν να είναι συμπαγείς ομάδα στο ξεκίνημα κυνηγώντας το αποτέλεσμα κατά πρώτο λόγο.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)