Ποντάρουμε σε δύο σημεία και ένα ειδικό στοίχημα στο BETroom…

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ηρθε η ώρα των ελληνικών ομάδων να δώσουν την δική τους μάχη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Ρωσία να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναικο να φιλοξενεί την Εφες στο ΟΑΚΑ . Πάμε να δούμε την εκτίμηση μας αναλυτικά.

(Πα 18.00) ΚΟΥΜΠΑΝ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ Euroleague – Top 16 (Group E)

Είναι ξεκάθαρο για μένα , ότι όλα θα κριθούν από τη διάθεση των γηπεδούχων. Η ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ μπορεί να πέτυχε την πρώτη της νίκη , αλλά δεν έχει σύνολο. Έχει καλούς παίκτες μόνο.. από την άλλη η ΚΟΥΜΠΑΝ είναι ΟΜΑΔΑ. Ξέρει τι θέλει και θα το πετύχει. Εντάξει η διάφορα είναι θέμα και άλλων παραγόντων, αλλά τι κάνουμε, στοίχημα παίζουμε. Άσος και κάλυψη του χάντικαπ από την ΚΟΥΜΠΑΝ.

(Πα 19.45) ΤΣΣΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Euroleague – Top 16 (Group F)

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ περιμένω να περάσει ο Ολυμπιακός. Η Τσσκα πράγματι έχει φρενήρη ρυθμό, παίζει ένα πάρα πολύ επιθετικό μπάσκετ. Είναι ενδιαφέρον πάντως να δούμε την άμυνα του Ολυμπιακού απέναντι στους Ρώσους. Η επιλογή μου προέρχεται από τα ειδικά στοιχήματα. Μιλάμε για σκόρερ και θα διαλέξω τον Σπανούλη να μείνει κάτω από 12.5 πόντους. Η περιφερειακή άμυνα των Ρώσων , πιστεύω ότι θα πιέσει πολύ τον Ελληνα παίκτη και θα μας προσφέρει αυτό το σημείο.

(Πα 21.45) ΠΑΟ-ΕΦΕΣ Euroleague – Top 16 (Group E)

Επιτέλους μια νίκη εκτός έδρας για Παναθηναϊκό! Ήταν και μια ψυχολογική ένεση για την δύσκολη συνέχεια. Το ματς με την Εφες είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Τρέχει, ανοίγει το ρυθμό και εάν αφαιρεθείς το πληρώνεις. Τώρα, όσον αφορά το σημείο, θα πάω με το διπλό. Είπαμε όταν το βλέπω ντέρμπι, παίρνω το χάντικαπ. Αν πάει το ματς σε χαμηλό ρυθμό, κάτι που ο Παναθηναϊκός μπορεί να το πετύχει αφού έχει δυνατή άμυνα, σημαίνει ότι το σκορ θα είναι κοντά και εμείς θα έχουμε το χάντικαπ υπέρ μας. Εαν ανοιξει, εκεί δίνω προβάδισμα στην Εφες αφού είναι πολύ καλή επιθετικά. Ο Παο θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα για να αντέξει εάν πάει σε ψηλό τέμπο. Ανεβάζουμε το line των πόντων και πάμε στο διπλό με χάντικαπ .

O δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.