Ποργιόπουλος: «Αυτή η ήττα είναι μία παρένθεση»

porgiopoulosΠικραμένος από την ήττα αλλά όχι απογοητευμένος από την γενική εικόνα της ομάδας, εμφανίστηκε, ο head coach των Ικάρων, Στέργιος Ποργιόπουλος, μετά την λήξη του αγώνα των Ικάρων με την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο έμπειρος coach μπορεί να επιθυμεί διακαώς η ομάδα να μην έχει απώλειες στην έδρα της, αλλά το ζητούμενο των Ικάρων αυτές τις χρονιές είναι άλλο και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του.

«Βρεθήκαμε σε κακή μέρα επιθετικά και χάσαμε μία ευκαιρία για την υπέρβαση της παραμονής στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας στήθηκε από τη περίοδο 2014-15 για την ανάδειξη ικανών νεαρών αθλητών και όχι για πρωταθλητισμό. Αν στη πορεία όμως φανούμε ικανοί και γι’ αυτό, θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τρομερούς φιλάθλους μας που γέμισαν το ΔΑΚ Σερρών και ένα συγγνώμη που δεν μπορέσαμε, προπονητές και αθλητές, να τους το ανταποδώσουμε με νίκη και καλή εμφάνιση. Να είναι σίγουροι (και εκφράζω όλη την ομάδα), ότι η σημερινή ήττα είναι μία παρένθεση, μιας και είχαμε να χάσουμε στο γήπεδο μας ένα ολόκληρο χρόνο, από το Νοέμβριο 2014».