Ποργιόπουλος: «Να δουλέψουμε μεθοδικά»

ikaroi-afisaΜε συγκρατημένη αισιοδοξία υποδέχτηκε την κλήρωση του πρωταθλήματος για την σεζόν 2015-16, ο head coach των Ικάρων, Στέργιος Ποργιόπουλος. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά καθώς όλοι παίζουν με όλους… και η τόση μεγάλη εμπειρία του Σερραίου coach, του επιτρέπει να κράτα «μικρό καλάθι» μέχρι να συστηθούν όλες οι ομάδες της κατηγορίας.

Χαρακτηριστική η λιτή δήλωση, στον λογαριασμό του στο facebook: ’’Πρεμιέρα με ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς εκτός έδρας. Να δουλέψουμε μεθοδικά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Μέχρι εκεί, το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν πρέπει να μας απασχολήσει’’.

Συνομιλώντας μαζί του πριν την απογευματινή προπόνηση των Ικάρων, μας επισήμανε, ότι ο 4ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας φέτος, είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι, διότι απαρτίζεται σε ποσοστό 50% από ομάδες της περιφέρειας (Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα) και στο υπόλοιπο 50% από ομάδες της Θεσσαλονίκης. 9 στις 14 ομάδες είναι καινούριες στην κατηγορία, επομένως, θέλει υπομονή μέχρι να φανούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του κάθε συλλόγου.

Οι Ίκαροι, θα συνεχίσουν την σκληρή προετοιμασία που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η εβδομάδα και θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με παρόμοιους στόχους όπως και πέρυσι. Δηλαδή, την κατάκτηση όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης στον 4ο όμιλο και φυσικά την αξιοποίηση των Σερραίων και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών, που αποτελούν το αύριο του Σερραϊκού μπάσκετ. Όσοι ήταν κοντά στην ομάδα πέρυσι κατάλαβαν για τα καλά ότι μέλλον ενός παιδιού στο μπάσκετ των Σερρών είναι οι Ίκαροι!