kalaitzakis giorgosΤην περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με υποσχετική στον Άρη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, τα οποία και του έδωσαν και μία θέση στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης από τη νέα περίοδο θα φορά όμως την “πράσινη” φανέλα, καθώς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο που κάνουν οι “πράσινοι” για εμπλουτισμό του αναπτυξιακού τους προγράμματος.

“Σε συνέχεια της επένδυσης σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις «μικρές» Εθνικές ομάδες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα U16 (θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ), Γιώργου Καλαϊτζάκη”, αναφέρει η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ, ενώ ο γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1999 με ύψος 1.95μ. παίκτης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά κι ευθύνη για εμένα που βρίσκομαι πλέον στον Παναθηναϊκό» είπε ο νεαρός διεθνής και πρόσθεσε: «Στην ηλικία μου δουλεύεις πολύ και μιλάς λίγο. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει ξεκινήσει τα μπασκετικά του βήματα από το Ηράκλειο της Κρήτης, είναι γιος του παλαίμαχου αθλητή και πρώην εφόρου παίδων του συλλόγου Βαγγέλη Καλαϊτζάκη, ενώ κι ο αδερφός του Παναγιώτης παίζει μπάσκετ…