Πρέκας: «Έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη επιθυμία», Γκίμας: «Ισως το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο Φίλιππος Βέροιας επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου και οι δυο προπονητές Λάμπρος Πρέκας και Δημήτρης Γκίμας καθώς και ο παίκτης του Φιλίππου Βασίλης Βάλλιος μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα:

Ο Λάμπρος Πρέκας ανέφερε :«Θέλω να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Βέροιας για την Φιλοξενία και οφείλουμε να ανταποδώσουμε στην έδρα μας. Από την πλευρά μας είχαμε αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε όσο αφορά παίκτες κλειδιά. Στα 8 παιχνίδι δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε πλήρης και απ’ ότι φάνηκε σήμερα θέλουμε χρόνο. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν μέσα σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δυστυχώς μας έλειπε η συγκέντρωση και η επιθυμία. Έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη επιθυμία. Στις αμφισβητούμενες φάσεις ερχόμασταν δεύτεροι και αυτό το πληρώσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ξεκινήσαμε με καλή άμυνα αλλά στην επίθεση δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα σε αντίθεση με τον Φίλιππο ο οποίος πήρε και διαφορά. Στο επόμενο 15λεπτο δεν μπορέσαμε να ασχοληθούμε με τον παιχνίδι, παρασυρθήκαμε και από άλλους παράγοντες εξωαγωνιστικούς που δεν έπρεπε και με αυτό τον τρόπο «κτίστηκε» και η διαφορά.

Συγχαρητήρια στον Φίλιππο ήταν πολύ καλός και πολύ εύστοχος αλλά και λίγο τυχερός σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Θα ανασκουμπωθούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Επιστρέφει σιγά σιγά και ο Θωμάς Γεωργίου. Ίσως να μας αποδιοργάνωσε και το ρεπό που είχαμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα».

Με τη σειρά του ο Βασίλης Βάλλιος δήλωσε: «Σήμερα πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη καθώς κερδίσαμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Τέτοιες νίκες έρχονται μέσα από ομαδικότητα, πειθαρχεία και έμπνευση. Μεγάλο μερίδιο της νίκης έχει ο κόουτς καθώς μας προετοίμασε όλη την εβδομάδα και ανταπεξήλθαμε σε αυτά που ζήτησε. Στόχος μας είναι τώρα να ξεκουραστούμε μιας και έχουμε ρεπό την επόμενη αγωνιστική και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Τέλος, από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας ανέφερε : «Να δώσω με τη σειρά μου πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης. Με τον Βόλο με συνδέουν πολλά πράγματα και νιώθω την πόλη σαν δεύτερη πατρίδα. Συγχαρητήρια στου παίκτες μου. Πετύχαμε μια νίκη σημαντική για την συνέχεια γιατί κάθε νίκη με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους είναι σημαντική. Παίξαμε καλό μπάσκετ, βάλαμε και μεγάλα σούτ αλλά και σε κάποια σημεία ήμασταν και τυχεροί όπως ανέφερε ο κόουτς

. Είχαμε κάποιον προσανατολισμό για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Βόλου. Το παιχνίδι κύλισε ονειρικά για εμάς και ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε από την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε τώρα μια εβδομάδα επιπλέον να προετοιμαστούμε και θα πάμε την νέα χρονιά στην Κέρκυρα για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».