Το πατρινό καρναβάλι καθηλώνει κάθε χρόνο τους θεατες του. Λίγες μέρες πριν όμως ένα αγώνας ήρθε να κλέψει την … παράσταση. Τα δυο «πληρώματα» Παναχαϊκή και ΕΑΠ, με παράλληλους στόχους και προβλήματα, συγκρούστηκαν σε μια ιδιότυπη… παρέλαση με τελικό νικητή τη “βασίλισσα”.

Ο… πρίγκιπας της και ήρωας του προχθεσινού παιχνιδιού (23/1), Άγγελος Γατσούλης, με πέντε κρίσιμα τρίποντα και το σθένος έμπειρου παίκτη -παρά τα 23 του χρόνια- ήταν αυτός που ξεχώρισε οδηγώντας τους “ροσονέρι” σε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο ταλαντούχος γκαρντ μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των δυο βαθμών μίλησε στο infobasket.gr, για το θρίαμβο του συλλόγου του, καθώς και για την προσωπική του επίδοση.

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο για το χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, αλλά και για το λόγο ότι η ΕΑΠ έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους δυο βαθμούς της νίκης, ώστε να ανέβουμε ψυχολογικά μιας και αριθμούμε έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Με το ροζ φύλλο αγώνα εκτός από τη δική μας ικανοποίηση θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και στους πάντα πιστούς οπαδούς μας που για ακόμα μια φορά μας συμπαραστάθηκαν».

Όσον αφορά τη δική του επίδοση δήλωσε: «Νομίζω ότι δεν εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από έμενα. Η ομαδική δουλειά που γίνεται στην κάθε επίθεση, καθώς και η κλάση των συμπαικτών μου, μου προσφέρει το έναυσμα του εκτελεστή».