Πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της Νίκαιας

ionikos-prwtiΗ πρώτη επίσημη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά, για την Ομάδα του Ιωνικού Νικαίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 17.00 στο Κλειστό του Πλάτωνα.

Άπαντες, παλιοί και νέοι παίκτες, έδωσαν το παρόν (πλην του νεαρού Θ. Μπολάτογλου ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που διεξαγόταν στη Λετονία).

Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, και τους παίκτες που συνεχίζουν στον Σύλλογο, εξέφρασε τους στόχους αλλά και τις φιλοδοξίες που οραματίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Νίκος Καραγιάννης που εξήγησε τη φιλοσοφία γύρω από την οποία θέλει να δομηθεί το φετινό σύνολο αλλά και τις βάσεις όπου πρέπει να δοθεί βαρύτητα για να είναι η χρονιά επιτυχημένη ενώ τέλος, το λόγο πήρε και ο νέος γυμναστής της ομάδας και παράλληλα προπονητής της under-22 του συλλόγου, Γιάννης Μάνος δίνοντας ένα περίγραμμα της δουλειάς που θα γίνει από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και ατομικά όπου χρειάζεται.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων ανακοινώθηκε στους παίκτες για το επόμενο χρονικό διάστημα, προτού η Ομάδα περάσει στην επόμενη φάση με παράλληλα φιλικά παιχνίδια.