BAO CAMP CHARALAMBIDISΜε “άρωμα” Α1 από την παρουσία του πολύπειρου και επιτυχημένου καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη έγινε η πρεμιέρα του καμπ του ΒΑΟ που μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική αλλά με σκοπό να μείνει για ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το 6ο Β.Α.Ο. Basketball Camp, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών αλλά και την παρουσία του διεθνούς παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. Κώστα Χαραλαμπίδη.
Ενώ λοιπόν ο ιδρώτας και η προσπάθεια των συμμετεχόντων ανέβαινε, Η επίσκεψη του αρχηγού του Π.Α.Ο.Κ. στις εγκαταστάσεις του Β.Α.Ο. απογείωσε τον ενθουσιασμό των νεαρών αθλητών στα ύψη. Αφού άκουσαν με προσοχή τις συμβουλές του, τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις. Ο έμπειρος άσος απάντησε με πολύ χαρά σε όλους. Σαν «κερασάκι στην τούρτα» τον προκάλεσαν σε ένα διαγωνισμό σουτ. Στο τέλος υπέγραψε ακούραστα και αυτόγραφα σε όλους.
Το προπονητικό team του Β.Α.Ο. Basketball Camp τον ευχαριστεί για την τιμή που του έκανε και του εύχεται θερμά γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα”.