Προγνωστικά Euroleague Basketball: Διήμερο στο Top-16 με μεγάλα παιχνίδια…

paizontasamuna_infobasketKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Με δύο ήττες συνέχισαν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την προσπάθεια τους στο Top-16 της Euroleague Basketball και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις είναι must win, ενώ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Κουμπάν κι αν θέλει το πλεονέκτημα στην επόμενη φάση, η νίκη είναι μονόδρομος…

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.
(17/3) 19:00 TΣΣΚΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ Euroleague – Top 16 (Group F)
Ντέρμπι πρωτοπόρων! Η γνώμη μου για την ΛΑΜΠΟΡΑΛ είναι η καλύτερη. Μέσα στην Μόσχα σε προηγούμενο παιχνίδι είχαμε ποντάρει στο χάντικαπ της και είχαμε δικαιωθεί. Τώρα όμως θα πάω με τους γηπεδούχους. Η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και να μας δώσει τον άσο με κάλυψη του χάντικαπ. Επίσης μ αρέσει και το over 42.5 στην 2η περίοδο. Περιμένω ανοικτό μπάσκετ παρά την καλύτερη άμυνα του ομίλου που διαθέτει η ΛΑΜΠΟΡΑΛ

(17/3) 20:00 ΦΕΝΕΡ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ Euroleague – Top 16 (Group E)
Άλλο ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά από την ΦΕΝΕΡ. Πιστεύω ότι η μέχρι τώρα σοβαρή εικόνα της θα συνεχιστεί και δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Θα πάρουμε τον άσο και την κάλυψη του χάντικαπ.

(17/3) 21:15 ΠΑΟ-ΚΟΥΜΠΑΝ Euroleague – Top 16 (Group Ε)
Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟ. Πρέπει να κερδίσει και θα τον στηρίξουμε. Είναι σε καλό momentum, αρχίζουν και δένουν οι προσθήκες. Πολύ καλή η ΚΟΥΜΠΑΝ αλλά θα δώσουμε τον 1ο λόγο στην έδρα της ελληνικής ομάδας. Ο άσος ξεκινησε στο 1.60 και έχει πτώση. Αν φτάσει στο 1.50 δεν το παίζω και περιμένω live.

(17/3) 21:45 ΜΠΑΡΤΣΑ-ΡΕΑΛ Euroleague – Top 16 (Group F)
Ματσαρα με τα όλα της! Σε αρκετά καλή κατάσταση και οι δύο και με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον! Δεν παίζουν για τις δύο πρώτες θέσεις (κάτι λέει αυτό) αλλά εξαρτώνται πολλά απ αυτό το παιχνίδι. Δύσκολο στοιχηματικά τι να διαλέξω. Μπορεί να πάει παντού και ότι και εάν επιλέξει κάποιος δεν θα μπορώ να τον πω και τίποτα. Εγώ κλίνω προς τα αριστερά και την ΜΠΑΡΤΣΑ.

(18/3) 20:30 ΕΦΕΣ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ Euroleague – Top 16 (Group E)
Δυστυχώς η ΕΦΕΣ πολύ δύσκολα θα προκριθεί. Πρέπει να γίνουν… σημεία κ τέρατα! Η νίκη είναι σχεδόν σίγουρη απέναντι σ΄ έναν αδιάφορο αντίπαλο, αλλά το χάντικαπ δεν ξέρω… εάν θυμηθεί η τουρκική ομάδα τον εαυτό της προ δύο μηνών τότε εντάξει θα καλύψει την διαφορά.

(18/3) 21:45 ΜΑΛΑΓΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. Euroleague – Top 16 (Group E)
Ίσως κάτι ξέρουν οι μπουκ και δίνουν φαβορί την ΜΑΛΑΓΑ απέναντι στον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ. Το 2.60 στο διπλό προκαλεί εντύπωση! Αν ανεβάσω και λίγο το χάντικαπ υπέρ των Σέρβων, τότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος!

(18/3) 21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Euroleague – Top 16 (Group F)
Οτι και να πω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι λίγο. Όταν χάνει τέτοια κρίσιμα ματς τότε είναι άξιος της μοίρας του! Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που εκτός δεν το έχει, θα είναι μια ψυχολογική ένεση για την δύσκολη συνεχεία. Ασος και κάλυψη του χάντικαπ λοιπόν.

Πάμε τώρα να δούμε την χημεία που θα επιλέξουμε αφού τα σημεία είναι πολλά για να βγούνε όλα μαζί! Τα πιο επίφοβα και λόγω απόδοσης είναι ο ΠΑΟ, η ΜΠΑΤΣΑ και η ΕΦΕΣ. Θα παιχτούν κι αυτά αλλά σε πιο χαμηλό bet. Στηρίζω την πιο σταθερή ομάδα (ΦΕΝΕΡ), την πιο παραγωγική ομάδα στην έδρα της που μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλο (ΤΣΣΚΑ) άλλα και τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ απέναντι σε αδιάφορο αντίπαλο. Kατεβάσαμε λίγο τα line των πόντων και πάμε δυνατά για ταμείο…

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.
Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu