Προγνωστικά Top-16 Euroleague Basketball: Σενάρια επί σεναρίων, αλλά προτιμότερη η υπομονή…

paizontasamuna_infobasketΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ο όμιλος του Ολυμπιακού έχει πάρει… φωτιά πλέον με πέντε ομάδες να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια της προημιτελικής φάσης. Τα σενάρια είναι πάρα πολλά αλλά καλό θα ήταν να περάσει αυτή η αγωνιστική για να έχουμε καλύτερη εικόνα τι θα θέλουν οι ομάδες στον τελευταίο χορό της επόμενης αγωνιστικής. Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι” θα δώσουν την μάχη με την Κουμπάν για την κατάληψη της 2ης θέσης που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Δεν θέλουν με τίποτα να τερματίσουν 4οι πάντως προς αποφυγή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

(31/9) 19:00 ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΑΛΑΓΑ Euroleague – Top 16 (Group E)
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον σ αυτό το παιχνίδι. Η ΚΟΥΜΠΑΝ κρατάει στα χέρια της την 2η θέση κ πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει μια ΜΑΛΑΓΑ που στο TOP 16 δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως. Τα στατιστικά μου με οδηγούν σε μια επιλογή (για όποιον θέλει να ασχοληθεί). Η ΚΟΥΜΠΑΝ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή σε άμυνα κ επίθεση. Έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο της, ενώ η ΜΑΛΑΓΑ διαθέτει την χειρότερη επίθεση. Θα πάρω λοιπόν το under 68.5 της ΜΑΛΑΓΑ.

(31/9) 20:45 ΚΙΜΚΙ-ΟΣΦΠ Euroleague – Top 16 (Group F)
Όποιος χάνει χαιρετά , ο νικητής ελπίζει! Δεν έχω να πω πολλά! Πιστεύω ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσει και θα χτυπήσει το ματς, με τον ρυθμό που δίνει η ΚΙΜΚΙ. Δηλαδή θα δούμε πολλές επιθέσεις και μεγάλο σκορ. Έτσι το βλέπω εγώ…over 152.5 πόντους και σαν 2ο σημείο θα διαλέξω το μικρο χάντικαπ υπέρ του θρύλου.

(1/4) 20:00 ΤΣΣΚΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Euroleague – Top 16 (Group F)
Το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Η καλύτερη επίθεση με την χειρότερη άμυνα. Το over 93.5 της ΤΣΣΚΑ είναι στα χέρια των Ρώσων και στην διάθεση που θα δείξουν. Μέχρι στιγμής δεν έδειξαν κάπου να κολλάνε…(με τόσο αδύναμες ομάδες).

Τα παραπάνω παιχνίδια είναι και τα πιο ζεστά που βλέπω. Στα υπόλοιπα παιχνίδια βλέπω νίκη για ΕΡΥΘΡΟ , η ΜΠΑΡΤΣΑ μπορεί να καλύψει και το χάντικαπ, ενώ στο ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΡΕΑΛ ίσως να διαλέξω το under 170.5 .

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

To πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu