Προκειμένου να γλιτώσει… έχασε το παιχνίδι!

nea iwnia-nikh volouΗ ήττα πάντα είναι μέσα στο… πρόγραμμα για κάθε ομάδα. Υπάρχουν όμως και κάποιες ήττες που είναι εκτός προγράμματος ή ενίοτε είναι απόρροια του φόβου μην πάθει η ομάδα μεγαλύτερη ζημιά απ΄ το να χάσει απλώς έναν βαθμό. Να μην βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο… Μοιάζει… ανεδαφικό αυτό, όμως όπως και πολλά άλλα τραγελαφικά μπορεί κανείς να τα ζήσει στον ελληνικό αθλητισμό!

Και κάτι ανάλογο έζησαν και στη Νίκη Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν διάθεση να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν τη νίκη – παίζουν άλλωστε τα… ρέστα τους για ν΄ αποφύγουν τον υποβιβασμό – βρέθηκαν να είναι με την πλάτη στον τοίχο κι όχι ελέω δικής τους υπαιτιότητας.

Ο γιατρός του αγώνα καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο κι αυτό είχε σαν συνέπεια να μην ξεκινήσει το παιχνίδι στην ώρα του. Οι ιθύνοντες τη Νίκη έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να υπάρξει η σχετική υπομονή και το ματς να ξεκινήσει έστω και με καθυστέρηση. Κι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλή διάθεση, αλλά όπως αναφέρουν  δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου στο Βόλο (Ηττήθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, Αναγκαστική ήττα για τη Νίκη) αλλά και η σελίδα της Νίκης στο facebook, με το σχετικό… αντίτιμο. Τη νίκη για να μην καταθέσουν ένσταση για την εν λόγω καθυστερημένη έναρξη του αγώνα!!! Η Νίκη Βόλου προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα (μηδενισμό) έχασε το παιχνίδι κι όπως λένε και κάποιοι και την αξιοπρέπειά της.