«Προκλητική ανοχή κάποιων διαιτητών»

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι. Παρόλο το θετικό αποτέλεσμα, οι πειραιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης τονίζοντας πως πρόκειται για «προκλητική ανοχή κάποιων διαιτητών».

Η ανακοίνωση:

 «Κάνουμε υπομονή τις τελευταίες αγωνιστικές στην προκλητική αντιμετώπιση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα μας. Είναι μια συνειδητή επιλογή, σεβόμενοι τους θεσμούς και τα όργανα του αθλήματος. Όταν όμως οι αποφάσεις των διαιτητών ή οι μη αποφάσεις τους, βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, έχουμε υποχρέωση να το καταγγείλουμε.

Γνωρίζουμε ότι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, διαφέρει από αυτό του καλλιτεχνικού πατινάζ. Νομίζαμε όμως ότι διαφέρει και από αυτό του κατς. Ωστόσο, βλέπουμε με έκπληξη κάποιες ομάδες, ευτυχώς λίγες, να παίζουν κατς, με την προκλητική ανοχή κάποιων διαιτητών. Αν το εγκληματικό μαρκάρισμα στον παίχτη μας Λάανε είχε διαφορετική κατάληξη χθες (31/03), τι θα λέγαμε σήμερα; Και διαμαρτυρόμαστε σήμερα για την διαιτησία στα δύο τελευταία παιχνίδια που κερδίσαμε. Άλλωστε ο Εθνικός χάνει, κερδίζει, το κάνει εντός του γηπέδου και μόνο.

Στο χθεσινό (31/03) παιχνίδι λοιπόν οι διαιτητές επέδειξαν προκλητική ανοχή στα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Εάν συνεχιστεί η ίδια αντιμετώπιση από τον συγκεκριμένο διαιτητή προς την ομάδα μας, θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε την εξαίρεσή του. Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που παρά τα όσα έγιναν στο γήπεδο ήταν άψογοι. Δεν θα στείλουμε DVD στην ΚΕΔ, όλοι στον ίδιο χώρο κινούμαστε, αν το θέλουν όμως είναι στη διάθεσή τους».