Προκλητικός για άλλη μία φορά ο παιδεραστής-προπονητής

Συνεχίζεται η προκλητική συμπεριφορά του κατηγορούμενου για παιδεραστία Ν. Σειραγάκη στην δικαστική αίθουσα στην Αθήνα όπου διεξάγεται η δίκη. Σήμερα σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο όταν ο κατηγορούμενος γύρισε στην πλευρά των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, τους ειρωνεύτηκε και γέλασε.

Σε ότι αφορά την ουσία της δίκης, η τρίτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις των μαρτύρων του κατηγορητηρίου. Σύμφωνα με το Flashnews, κατέθεσαν έξι αστυνομικοί, πέντε εκ των οποίων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην παρακολούθηση και στη συνέχεια στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του, καθώς και ένας αστυνομικός των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε ελέγξει τον υπολογιστή του παιδεραστή και είχε βρει στο σκληρό δίσκο αποθηκευμένα βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Αύριο η διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων και στη συνέχεια θα εξεταστούν οι δυο μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου (ενώ αρχικά είχε δηλώσει τέσσερις, σήμερα ανέφερε ότι θα εξεταστούν μόνο δυο).
Παράλληλα, εφόσον ο χρόνος το επιτρέψει θα ακολουθήσει η απολογία του παιδεραστή.

Πηγή: newsbomb.gr