tsapasΟ Γιάννης Τζήμας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Φάρου Κερατσινίου και ο Βαγγέλης Τσάπας επεφύλασσε… σούπερ έκπληξη αναφορικά με τον διάδοχο του “μπαρουτοκαπνισμένου” κόουτς, καθώς αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα του! Μάλιστα, θα έχει στο πλευρό του τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Τζήμα και άλλοτε τεχνικό του Περιστερίου, Νάσο Χούμπαυλη, αλλά και τον Δημήτρη Φράττα.

Ο ισχυρός άνδρας του Φάρου, εξάλλου, το έχει… ξανακάνει, όταν είχε καθίσει στον πάγκο ως χεντ κόουτς, τη χρονιά της Β’ Εθνικής, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παπάγο! Για την ιστορία, η μοναδική απόπειρα του Τσάπα ως πρώτος προπονητής στέφθηκε με επιτυχία! Παρ’ όλα αυτά, προκύπτει φλέγον ζήτημα με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη στο Κερατσίνι.

Και αυτό διότι, ούτε ο Βαγγέλης Τσάπας, αλλά ούτε και ο Νάσος Χούμπαυλης έχουν δίπλωμα προπονητικής, γεγονός που αντίκειται με την Προκήρυξη του πρωταθλήματος! Ετσι, εφόσον δεν αλλάξουν τα πράγματα και οι Τσάπας-Χούμπαυλης κοουτσάρουν τους Κερατσινιώτες στο προσεχές παιχνίδι με τον ΓΣΛ, τότε υπάρχει σοβαρός -και πέρα για πέρα υπαρκτός- κίνδυνος τιμωρίας!