Προσέθεσε Αναγνωστάκη ο ΚΑΟΚ

Ο ΚΑΟΚ συνεχίζει τις δυναμικές κινήσεις έχοντας στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος της Κορίνθου προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Αναγνωστάκη, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό. 

Η ανακοίνωση:

«Ένας Πρωταθλητής στην Κόρινθο !

Λάτρης του man to man το ίδιο και εμείς! 
Με το Σταύρο Δανιήλ να… μαρκάρει στενά, το deal έκλεισε μέσα σε λίγες ώρες , επι Κορινθιακού εδάφους μάλιστα και έτσι ο νεαρός Πρωταθλητής Γιάννης Αναγνωστάκης είναι πλέον παίχτης του ΚΑΟΚ

Ο Γιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον τόπο καταγωγής του τα Γιάννενα (Α.Γ.Σ Ιωαννίνων) γρήγορα όμως το ταλέντο και οι ικανότητες του έδωσαν την δυνατότητα όχι μόνο να βρεθεί στην Αθήνα αλλά και να ντυθεί στα “πράσινα”!

Με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού στέφθηκε το 2013 ασημένιος Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο της Πάτρας ενώ ως σημαντικοί σταθμοί καριέρας σημειώνονται το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η νοδος στην Α2 με την ομάδα του Πανιωνίου το 2015 αλλά και η μεταγραφή στο Λαύριο της Α1 εκεί όπου ξεδίπλωσε στο παρκέ το πολύπλευρο ταλέντο του!

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Χολαργό, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και στο Ψυχικό της Α2.

 Το μπάσκετ , όπως συνηθίζει να λέει, είναι για εκείνο καθημερινότητα και τρόπος ζωής, στον ελεύθερο χρόνο του άλλωστε βλέπει.. euroleague!! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν έναν τέτοιον παίχτη , έναν λάτρη του αθλήματος και έναν Πρωταθλητή, να μην τον εντάξουμε στο φετινό μας ρόστερ !».