Προσγειώνονται άγγελοι – ρεπόρτερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο

Στο Ρίο ετοιμάζονται να προσγειωθούν άγγελοι – ρεπόρτερ της Victoria’s Secret για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τις 5 έως και τις 21 Αυγούστου, από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα απολαύσουμε πολλές και όμορφες παρουσίες. Topmodels αλλά όχι από το γνωστό τους ρόλο. Τα… μοντέλα παίρνουν τα μικρόφωνα και θα παίξουν ρόλο ρεπόρτερ. Χαρακτηριστικά είναι η περίπτωση των Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

lima_alessandra

Προσγειώνονται άγγελοι της Victoria’s Secret σε ρόλο ρεπόρτερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο συμφώνησαν με το αμερικάνικο κανάλι NBC. Θα είναι οι άγγελοι – ρεπόρτερ του καναλιού για τη διατροφή και την κουλτούρα, όσο θα διαρκέσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο.

Τα στελέχη του καναλιού φαίνεται να θεωρούν ότι με την παρουσία των δύο «βετεράνων» μοντέλων της Vicoria’s Secret θα «τινάξουν την μπάνκα» της τηλεθέασης. Ενδεχόμενο πολύ πιθανό αφού τόσο η Adriana Lima όσο και η Alessandra Ambrosio συνδυάζουν την γοητεία με τη δυνατότητα εύστοχων σχολίων και καλής επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό.

 

«Μοδάτοι» Ολυμπιακοί Αγώνες

Δεδομένο αποτελεί ότι ο χώρος της μόδας θα έχει έντονη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι η Gisele Bundchen θα επιστρέψει για ένα τελευταίο catwalk στο Στάδιο Μαρακανά, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης. Και super models θα υπάρχουν τόσο στις κερκίδες όσο και στις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα παράλληλα με τους Αγώνες. Και θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο αυτό το παγκόσμιου ενδιαφέροντος event.

 

 

Με την υπογραφή του topmodels.gr

Δείτε περισσότερα:

http://www.topmodels.gr/rihanna-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%ae%ce%b3%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-pokemon-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1/

 

 

http://www.topmodels.gr/5-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-belfies/