Προσηλωμένη εν όψει Αρκαδικού η Καρδίτσα

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά και με προσήλωση στο στόχο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ προετοιμάζεται για το πολύ κρίσιμο επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο (3/3, 17:00) απέναντι στον Αρκαδικό.  Ένα πολύ σημαντικό, όσο και δύσκολο ματς, μεταξύ δυο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Αρκαδίας να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τους «κυανόλευκους». Ειδικά αυτές οι αναμετρήσεις, μεταξύ ομάδων με τους ίδιους στόχους, έχουν διπλή σημασία για τη συνέχεια, καθώς δεν αποκλείεται το αποτέλεσμά τους να καθορίσει την πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών συνεχίζουν να προβληματίζουν το Γιάννη Τζήμα, ο οποίος ελπίζει να έχει στη διάθεσή του το Σάββατο όλους τους παίκτες. Από κει και πέρα, η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον Αρκαδικό συνεχίζεται κανονικά και οι «κυανόλευκοι» εστιάζουν στην αγωνιστική βελτίωση και την τακτική, στοχεύοντας να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Ο Αρκαδικός είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο την τελευταία δεκαετία. Την περίοδο 2015-16, η ομάδα της Τρίπολης αγωνίστηκε στη Basket League, αφού τη σεζόν 2014-2015, με πρωταγωνιστή μάλιστα το σημερινό παίκτη του Α.Σ.Κ. Στέφαν Τζόρτζεβιτς, είχε πάρει την άνοδο για τα… σαλόνια της Α1. Τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στην Α2, πέρυσι κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία μέσω των πλέι άουτ, κάτι που ελπίζει να κάνει και φέτος. Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα, ο Αρκαδικός κατάφερε να ανέβει σταδιακά στο βαθμολογικό πίνακα, διαθέτοντας ένα ρόστερ που είναι μίγμα έμπειρων και ταλαντούχων αθλητών. Ο φόργουορντ Γιάννης Προδρόμου, ο σέντερ Σάββας Τζουγκαράκης, αλλά και ο Αμερικανοσουηδός Τζόρνταν Πέλτιερ, είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας στη θέση τους και ξεχωρίζουν σε πολλές στατιστικές κατηγορίες. Όμως ο κόουτς Μάριος Δεσποτάκης έχει ένα πλήρες ρόστερ με λύσεις σε όλες τις θέσεις και μια συμπαγή και σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα έρθει στην Καρδίτσα για τη νίκη.

Ο Α.Σ.Κ. προετοιμάζεται καθημερινά και ποντάρει πολλά ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, στην παρουσία και τη βοήθεια του κόσμου. Το κλειστό της Καρδίτσας έχει ήδη καθιερωθεί ως μια από τις θερμές έδρες του πρωταθλήματος και αυτό οφείλεται στο φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας που σε κάθε αγώνα, δίνει ώθηση, δύναμη και πάθος στην ομάδα.