Προσθήκη γυμναστή στο Πευκοχώρι

pefkoxoriΝέο γυμναστή έχει από σήμερα το Πευκοχώρι. Ο λόγος για τον Απόστολο Τζελλέτα, που έχει γυμνάσει στο παρελθόν παίκτες όπως ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και έχει θητεύσει σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης, όπως ο Ηρακλής, ο Μακεδονικός, ο ΒΑΟ, ο Ιωνικός Ιωνίας και ο Ηφαιστος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του σωματείου καλοσωρίζει τον κ. Απόστολο Τζελλέτα στην ομάδα και του εύχεται καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα ως γυμναστής της ανδρικής ομάδας. Ο κ. Τζελλέτας είναι διακεκριμένος και πολυνίκης στην επαγελματική του πορεία, μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύματα είναι τα εξής:δύο φορές χρυσός Βαλκανιονίκης στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων και κάτοχος πολλών πανελλήνιων μεταλλίων,προπόνητης στίβου με αθλητές στη Εθνική όμαδα που μαζί μου κατέκτησαν 3 χρυσά Βακλανικά πρωταθλήματα, μια 3η θέση σε μεσογειακό πρωτάθλημα και πόλλες πανελλήνιες νίκες.Υπεύθυνος εκγύμνασης πολλών ομάδων: ΜΑΣ Μαντουλίδης (4 χρόνια) εφηβικό και αντρικό, Ηρακλής, ΒΑΟ, Ιωνικός Ιωνίας, Μακεδονικός, Ήφαιστος και άλλες.

Σε ατομικό επίπεδο έχω γυμνάσει πολλούς παίχτες, όπως: Βεζένκοφ Αλέξανδρος, Κουζέλογλου Γιάννης, Χριστοδούλου Ανδρέας και πόλλους άλλους. Αξίζει να αναφερθεί πως πάνω από 20 αθλήτες που γυμνάστηκαν μαζί του στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες».