Προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον από τον Πανερυθραϊκό

Μία προσθήκη και δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός. Κοινό στοιχείο τους; Το μέλλον… Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πρόσθεσε στο ρόστερ της τον 19χρονο Μιχάλη Κουντούρη, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αίολο Ταύρου. Παράλληλα, ο Πανερυθραϊκός κράτησε και δύο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, τον Γιάννη Μπακοδήμο και τον Έλισον Σπάχια.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Άλλη μία προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, την προσεχή σεζόν 2018-2019.

Ο ταλαντούχος γκαρντ (19 χρ., 1,85μ.) είναι “προϊόν” των Ακαδημιών του Περιστερίου, με το οποίο αγωνίστηκε μέχρι και τα Παιδικά, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στο Εφηβικό τμήμα της Δάφνης Δαφνίου. Η περασμένη σεζόν ήταν η παρθενική του σε επίπεδο Ανδρών, φορώντας τη φανέλα του Αιόλου Ταύρου, του οποίου αποτέλεσε βασικότατο μέλος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μιχάλη, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, ο Μιχάλης Κουντούρης, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου, τόνισε: “Η φετινή χρονιά είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για μένα από τη στιγμή που θα αγωνίζομαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στις Εθνικές κατηγορίες, όπως ο Πανερυθραϊκός. Είναι σίγουρα ένα τεράστιο βήμα, αλλά ελπίζω να καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που έχει για μένα ο Σύλλογος και θα προσπαθήσω με όλη μου την ψυχή για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πανερυθραϊκό για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει και ιδιαίτερα τον κόουτς Χουχουλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Ανανέωσαν οι Μπακοδήμος και Σπάχια

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπακοδήμο και τον Έλισον Σπάχια για ακόμη έναν χρόνο.

Αμφότεροι οι 19χρονοι αθλητές αποτέλεσαν δύο απ’ τους “ακρογωνιαίους λίθους” της μεγαλύτερης (μέχρι τώρα) επιτυχίας των Τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου του Εφηβικού μας τμήματος στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ, ενώ ήταν μέλη και της ανδρικής μας ομάδας, με τον Δημήτρη Χουχουλή να τους δίνει ευκαιρίες στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έτσι, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μετά την εισήγηση του Δημήτρη Χουχουλή για την παραμονή των δύο παικτών, μένοντας αρκετά ικανοποιημένος απ’ την περσινή τους παρουσία, τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, όσο και με τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα, οι Γιάννης Μπακοδήμος και Έλισον Σπάχια θα αποτελούν μέλη της ανδρικής μας ομάδας για ακόμη μία σεζόν».