Βάτσιος: «Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει για την Ενωση καθώς την Κυριακή (23/02 17:00) υποδέχεται το Πέρα στοχεύοντας στη συνέχεια των καλών εμφανίσεων, που θα φέρει και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Ενωση Ιλίου, θα υποδεχτεί έναν σκληρό αντίπαλο, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, o Βύρωνας Βάτσιος.

«Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το Πέρα είναι μία σκληρή ομάδα. Εχουμε δουλέψει καλά και το ρεπό της περασμένης εβδομάδας μας βοήθησε ώστε να επιστρέψουν και οι παίκτες που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα. Μπορεί να είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως αν κάνουμε όσα μας έχει πει ο προπονητής μας, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος και που πρέπει να εστιάσει η ομάδα μας o νεαρός φόργουορντ, δήλωσε. «Είναι μία σκληρή ομάδα, παίζουν δυνατά. Εχει έναν καλό κορμό παικτών, όπως τον Τσολάκη ο οποίος είναι ένας έμπειρος παίκτης, ο Βαλσαμούλης ο οποίος είναι γνώριμος για την ομάδα μας αλλά και τον Ζακυνθινό. Την περίοδο που ήταν τραυματίας στοίχισε στο Πέρα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε μεγάλη προσοχή, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε που δεν είναι άλλο από τη νίκη».