Προτάσεις για κάθε… γούστο στο Μιλλένιουμ του Κάρντιφ δίνει στο BETRoom το Defencebet

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Τελευταίος… χορός για την φετινή σεζόν στις Ευρωπαικές διοργανώσεις όλα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου στραμμένα στο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Μιλλένιουμ του Κάρντιφ.

Από την πλευρά μας σας παρουσιάζουμε τις επιδόσεις των ομάδων την φετινή σεζόν και τις εκτιμήσεις μας γι αυτό το σημαντικό παιχνίδι:

21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ @Μιλλένιουμ Κάρντιφ (Oυαλία)

H Μεγάλη Κυρία φτάνει για 9η φορά σε ένα Ευρωπαικό τελικό προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες απώλειες τίτλων. Τελευταίο τρόπαιο την σεζόν 1995-96 επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι επί του Αγιαξ με 4-2 σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Στην Serie A τερμάτισε πρώτη στην φάση των ομίλων συμμετέχοντας στον 8ο όμιλο, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην συνέχεια πήρε εύκολα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση πετυχαίνοντας δύο νίκες επί της Πόρτο, η κλήρωση έβγαλε ένα πρόωρο τελικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα η οποία προέρχοταν από την εντυπωσιακή πρόκριση με 6-1 επί της Παρί. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επικράτηση με 3-0 έβαλε τις βάσεις για συμμετοχή στον ημιτελικό του θεσμού. Χωρίς να ιδρώσει πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Βαρκελώνη,επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Ζαρντίμ. Ολοι περίμεναν να δουν αν η πιο επιθετική ομάδα την φετινή σεζόν θα έβαζε φρένο στην ομάδα του Massimiliano Allegri, όμως οι Μονεγάσκοι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών ηττήθηκαν στις δύο αναμετρήσεις με αποτέλεσμα μετά την κατάκτηση του ντάμπλ η Ιταλική ομάδα να διατηρεί τις ελπίδες για την κατάκτηση του τρεμπλ.

Στις 4 από τις 6 αναμετρήσεις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Champions League σημειώθηκαν 3 ή λιγότερα τέρματα ενώ στο πρωτάθλημα τελειώσε την φετινή σεζόν διαθέτοντας την 3η καλύτερη επίθεση έχοντας την καλύτερη άμυνα με 27 μόλις τέρματα παθητικό.

H Bασίλισσα αήττητη μεν με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες τερμάτισε στην 2η θέση στον 6ο όμιλο πίσω από την Ντόρτμουντ. Οι Παρτενοπέοι δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προημιτελική φάση, η ομάδα του Ζιντάν με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) πήρε το εισιτήριο για τον προημιτελικό.

Το παιχνίδι με την Μπάγερν έκρυβε πολλές συγκινήσεις νίκη 2-1 στο Μόναχο ήττα στην κανονική διάρκεια του αγώνα με το ίδιο σκορ, στην διαδικασία της παράτασης να έρχεται η πρόκριση πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Πριν την σημερινή μάχη το ντέρμπι της Μαδρίτης έμελλε να βγάλει τον ένα από τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, το 3-0 του πρώτου αγώνα έδινε σημαντικό πλεονέκτημα στους μερένχες αλλά η Ατλέτικο με δύο γρήγορα τέρματα έβαλε φωτιά τον επαναληπτικό. Ωστόσο, στο 42′ το Βιθέντε Καλντερόν σίγησε… Το γκολ του ο Ισκο έδωσε την πρόκριση στη Ρεάλ και την δυνατότητα να διεκδικήσει το 12ο τρόπαιο.

Στις 6 εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Champions League σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα.Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σκόραραν αμφότερες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γιουβέντους: Μπουφον, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ντάνι Αλβες, Μάντζουκιτς, Ιγκουαίν, Ντιμπαλά.

ΡεάλΜαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος, Ισκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Διαιτητής αναμέτρησης:Μπριχ, Φέλιξ (Γερμανία)

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Goal-Goal (1.93)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Over 10.5 Κόρνερ (1.93)

Fun Bet

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 1-1 (2.55)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Καταλογισμός Πέναλτι (3.85)

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε