Προχωράει με Καραχάλιο – Βούλγαρη ο Πανελευσινιακός

Πιστός στο πλάνο που εκπόνησε την περσινή χρονιά παραμένει ο Πανελευσινιακός, καθώς αποφάσισε να εμπιστευτεί το ίδιο τεχνικό δίδυμο και για την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι ο Ματθαίος Καραχάλιος και ο Νίκος Βούλγαρης θα παραμείνουν στον πάγκο της ομάδας της Ελευσίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση για μια ακόμα χρονιά της συνεργασίας μας με τον Προπονητή κ. Καραχάλιο Ματθαίο και Βοηθό Προπονητή κ. Βούλγαρη Νικόλαο.

Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και προσήλωση στο έργο τους, αφού τα δείγματα γραφής της προηγούμενης περιόδου ήταν καταλύτης ώστε να δοθεί εκ νέου ψήφος εμπιστοσύνης στο προπονητικό δίδυμο.
Το πρώτο λιθαράκι για τη νέα περίοδο μπήκε στην θέση του.
Η Διοίκηση σε συνεργασία με τους Προπονητές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας, κάτω από πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες για όλους…
Γι αυτό ζητάμε την στήριξη όλης της Τοπικής Κοινωνίας και όλων των Φορέων, ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος να προσφέρει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά της Ελευσίνας».