varouxakis ion_ionikos nikaiasΗ ατζέντα του του διοικητικού ηγέτη του Ιωνικού Νίκαιας Ίωνα Βαρουξάκη μπορεί να περιλαμβάνει ραντεβού με τον Δήμαρχο Νίκαιας, όμως το ραντεβού που είχε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 με τους ιθύνοντες τον Πανιώνιο, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αλλαγή… πλεύσης! Κι αυτό, διότι όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος αναμένεται να βρει στο πρόσωπο του εφοπλιστή το νέο του “καπετάνιο” με τον οποίο θα επιτευθχεί η επιστροφή της ομάδας στην Α1.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο εφοπλιστής είχε επαφή με τους διοικητικούς ηγέτες του Πανιωνίου, προκειμένου να τους παρουσιάσει το πλήρες πλάνο του με το οποίο προτίθεται να βοηθήσει το σύλλογο. Δεν… έπαιζε μόνος του όμως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, αφού ταυτόχρονα εμφανίστηκε ακόμη ένας εφοπλιστής, δηλώνοντας διατεθειμένος να αναλάβει τις τύχες των “κυανέρυθρων”! Στο φινάλε όμως, αυτός που… επικράτησε ήταν ο Βαρουξάκης, αφού ο μοναδικός του “αντίπαλος” αποσύρθηκε, μην αφήνοντας άλλα περιθώρια στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Έτσι σύντομα εάν όλα επιβεβαιωθούν το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου θα περάσει σε μία νέα εποχή και αναμένεται σύντομα να επιταχυνθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με παλαιότερες οφειλές.

Στις πρώτες κινήσεις του Ίωνα Βαρουξάκη είναι η επένδυση ποσού 100.000 ευρώ, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, τον οποίο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν θα κάνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που θα αποχωρήσει από την θέση του προπονητή για να καθίσει στη θέση ο Νίκος Οικονόμου. Στη συνέχεια το πλάνο πάντα σύμφωνα με το Sport24, θα αφορά σε κατ΄ αρχήν διετή παρουσία στα διοικητικά του συλλόγου, με το ποσό που θα επενδύσει συνολικά να φτάνει τις 250.000 ευρώ και με το τέλος της διετίας οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας.