Πρόκληση η νέα σεζόν για τον ΑΟ Αγρινίου

Για μία μεγάλη πρόκληση για τον σύλλογο, αλλά και για την πόλη του Αγρινίου έκαναν λόγο άπαντες στον ΑΟΑ στη media day, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ. Η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία, δημιουργεί υψηλές υποχρεώσεις, τις οποίες παίκτες και προπονητικό επιτελείο δείχνουν έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν.

Βασικός στόχος που έχει τεθεί είναι να προσφέρει η ομάδα ωραίο μπάσκετ στους φίλους της. Κι από εκεί κι έπειτα εκείνο που τίθεται ως στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μία κατηγορία με ισχυρούς αντιπάλους και ομάδες που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Στη διάρκεια της media day ο Γιώργος Μπερερής μίλησε για τη νέα πρόκληση που ανοίγει για την ομάδα και για τον ίδιο στην 5η του σεζόν στον ΑΟΑ. Ο Άρης Ψαράς αναφέρθηκε στην απόφαση να παραμείνει αλλά και την εμπειρία του το καλοκαίρι με την κλήση στην Εθνική U19. Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας και ο Ανδρέας Κασσιούμης αναφέρθηκαν στις πρώτες του εντυπώσεις από το Αγρίνιο και στους στόχους μέσα στην προετοιμασία και ο Δημήτρης Παπαχρήστος και ο Φίλιππος Σαπλαούρας για τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στην Α2 Εθνική Κατηγορία στη νεαρή ηλικία που βρίσκονται.