Πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά με τη… βούλα του Αθλητικού Δικαστή

vassilis_spanoulis-olympiacos-pao_euroleagueΟ Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος εξέτασε την προσφυγή των Πειραιωτών για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του κυπέλλου και δικαίωσε τους “ερυθρόλευκους”!

Πλέον το μπαλάκι περνάει τόσο στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όσο και σ΄ εκείνο της ΕΟΚ. Οι μεν “πράσινοι” έχουν δικαίωμα ένστασης στο ΑΣΕΑΔ, αν και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το ΑΣΕΑΔ είχε παραπέμψει την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ! Από την άλλη οι ιθύνοντες την ομοσπονδία καλούνται να ορίσουν πότε θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, προκειμένου να βρεθεί ο δεύτερος φιναλίστ του θεσμού, που θ’ αντιμετωπίσει στον τελικό τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος».