Πρόσθεσε εμπειρία ο Απόλλωνας με Σκούταρη

Εντατικές είναι οι κινήσεις του Απόλλωνα εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν με την ομάδα να προσθέτει ακόμα έναν παίκτη και συγκεκριμένα τον Λεωνίδα Σκούταρη. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση καθώς ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

Έκλεισε το ρόστερ με Σκούταρη ο Απόλλωνας!

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λεωνίδα Σκούταρη, ο οποίος αποτελεί την τελευταία προσθήκη της ομάδας μας, εν όψει της νέας σεζόν!

Οι συστάσεις περιττεύουν για την κάτι παραπάνω από “πλούσια” καριέρα του “μπαρουτοκαπνισμένου” άσου, καθώς ο Λεωνίδας αποτελεί έναν εκ των ποιοτικότερων φόργουορντ των Εθνικών κατηγοριών τα τελευταία 20 χρόνια, “κουβαλώντας” ως παρακαταθήκη μία σπουδαία πορεία τόσο στην Α1, όσο και στην Α2, αλλά και ένα… Διηπειρωτικό το 1996, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Στο “γεμάτο” και αξιοζήλευτο βιογραφικό του, έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε: Παναθηναϊκό, Παγκράτι (Α1), Ηλυσιακό (Α1), Σπόρτιγκ (Α2), Νήαρ Ηστ (Α2, στη λίστα των κορυφαίων επιδόσεων σε τρίποντα με 10/14 απέναντι στην Δάφνη ), Ιωνικό ΝΦ (Α2, άνοδος στην Α1), Παλαιό Φάληρο (Α2, άνοδος στην Α1), Πανερυθραϊκό (Α2 & Β’ Εθνική), Πέραμα (Α2 & Β’ Εθνική, στη λίστα των κορυφαίων επιδόσεων σε τρίποντα με 11/15 τρίποντα απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς), Περιστέρι, Cleveland State (NCAA Division 1), Piloset Turku (A1 Φινλανδίας), Ψυχικό, Αθηναϊκό, Πανναξιακό, Αγία Παρασκευή, κ.α.. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΝΚ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της στην Γ’ Εθνική.

Λεωνίδα, καλωσήρθες στην οικογένεια του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης!».