Πρόσκληση από τον Μάκαρο Άμφισσας για να στηριχθεί ο αγώνας υγείας 2χρονου παιδιού

Οι νίκες εντός του παρκέ είναι σημαντικές για κάθε ομάδα, όμως υπάρχουν και κάποιοι αγώνες στους οποίους οι νίκες μπορούν να έρθουν πριν καν αρχίσουν! Και αυτό ευελπιστούν ότι θα πετύχουν στο Μάκαρο Άμφισσας το προσεχές Σάββατο στο ματς με αντίπαλο το ΓΣ Ιτέας, καθώς ζητούμενο όλων στο σύλλογο θα είναι να συγκεντρωθεί όσο μεγαλύτερο ποσό είναι δυνατό, για την ενίσχυση του απαραίτητου ταξιδιού ενός 2χρονου παιδιού με πρόβλημα υγείας στην Αγγλία. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους της ομάδας, τους φίλους του μπάσκετ σε Άμφισσα και Ιτέα σε αυτή τη “μάχη”, προκειμένου να βγει κερδισμένο το 2χρονο παιδάκι…

Η ανακοίνωση του Μάκαρου Άμφισσας αναφέρει:

“Ως γνωστόν στους αγώνες της ομάδας μας η είσοδος είναι δωρεάν και δίνεται η δυνατότητα εθελοντικής οικονομικής ενίσχυσης σε όποιο φίλαθλο επιθυμεί ώστε να καλυφθούν τα βασικά έξοδα κάθε αγώνα. Αυτή τη φορά όμως στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο το ΓΣ Ιτέας ο σκοπός είναι ιερός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη της οικογένειας Τσονάκα από τα Μαλάματα της οποίας η 2χρονη κορούλα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας για το οποίο πρέπει να μεταφερθεί στην Αγγλία.
Καλούμε τους φιλάθλους της Άμφισσας και της Ιτέας να συνεισφέρουν σε αυτή τη κοινή προσπάθεια στο βαθμό που μπορεί ο καθένας.

Το ΔΣ του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ”.

.
Διαβάστε ακόμη…