Πρώτη φιλική νίκη για την ΚΑΠ

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν τα φιλικά προετοιμασίας για της Αγίας Παρασκευής, καθώς οι “μελανόλευκοι” συνέτριψαν με 89-69 τον Χολαργό στο κλειστό του Κοντόπευκου ξεκινώντας… φουριόζοι τις ανεπίσημες υποχρεώσεις τους.

Η ομάδα μας παρουσίασε θετικότατα στοιχεία στο παιχνίδι της παρότι βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας -ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το “παζλ”- και δείχνει ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.

Η ΚΑΠ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού εκτός από τα πρώτα λεπτά του ματς όπου και ήταν ακόμη “μουδιασμένη”, αλλά και του τελευταίου τρίλεπτου της αναμέτρησης όταν και χαλάρωσε, απόρροια της σκληρής προετοιμασίας. Είχε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση, έβγαλε αρκετή ενέργεια, έπιασε υψηλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων (11/19 εύστοχα) και γενικότερα έστειλε αισιόδοξα μηνύματα εν όψει της συνέχειας.

Στα άκρως θετικά του παιχνιδιού για την ΚΑΠ ήταν και η πειστικότατη εμφάνιση από τους “μικρούς” της ομάδας μας, Τάσο Καρτέρη, Γιάννη Αναγνωστόπουλο, Στέφανο Άρχο και Χρήστο Σβάρνα, οι οποίοι απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να πέσουν στα… βαθιά.

Οι δύο προπονητές, Νίκος Χατζηπανηγύρης και Σάββας Κατσούνης, με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης αποφάσισαν να παιχτεί ακόμη ένα δεκάλεπτο, με την ΚΑΠ να χρησιμοποιεί μόνο παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας Under 22 στο Τουρνουά της ΕΣΚΑ/ΕΟΚ (Άρχος, Αναγνωστόπουλος, Σβάρνας, Καφούρος, Πανταζής).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 48-33, 75-53, 89-69