Πυρετώδεις προετοιμασίες για το ρόστερ της νέας σεζόν από τον Άρη Νίκαιας…

Η «επόμενη μέρα» βρίσκει τον Άρη Νίκαιας στη Β’ εθνική και ήδη οι διοικούντες τον σύλλογο ξεκίνησαν τις προετοιμασίες που απαιτούνται για να «χτιστεί» το ρόστερ της ομάδας. Οι κινήσεις που γίνονται είναι… απανωτές, με αποχωρήσεις, αλλά και με την παραμονή στο ρόστερ παικτών που αποτέλεσαν βασικά «γρανάζια» της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Παναγιώτη Χατζόγλου. «Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την αποχώρηση του αθλητή της Παναγιώτη Χατζόγλου.
Παναγιώτη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου. Η πόρτα του Άρη θα είναι πάντα ανοιχτή», αναφέρει η πρώτη από τις ανακοινώσεις του συλλόγου, ενώ το… γαϊτανάκι συνεχίστηκε με τις ανακοινώσεις παραμονής.

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον αρχηγό της ομάδας μας Σωτήρη Κόλλια. Αρχηγέ συνεχίζουμε μαζί και σε αυτή τη νέα εμπειρία για το σύλλογο μας…», αναφέρει η ανακοίνωση για την παραμονή του Κόλλια, ενώ τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φοράνε οι Πρίτσος, Λαζαρίδης, Τζώρτζης, Καραβανάς, Θεοδωράκος και Πεταλάς. «Η διοίκηση της ομάδας μας νιώθει ιδιαίτερη τιμή γιατί θα συνεχίσουν μαζί της και την επόμενη χρονιά οι αθλητές : Νίκος Πρίτσος, Μάρτιν Λαζαρίδης, Παναγιώτης Τζώρτζης, Κώστας Καραβανάς, Jason Θεοδωράκος και Ραφαήλ Πεταλάς.
“Εξαιρετικοί χαρακτήρες και καταπληκτικοί αθλητές όλοι τους!!!”
Οι διοικούντες του τμήματος μπάσκετ και ο προπονητής συνεχίζουν τη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο μας και ότι αυτός πρεσβεύει επάξια στη Β’ Εθνική».