Πυροβολισμοί για το νέο Air Jordan V «Bel-Air»

screen-shot-2013-10-06-at-1-05-49-pmΣοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η είδηση ότι δύο άνδρες, με τα στοιχεία τους ωστόσο, να μην έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα,… υποδέχθηκαν την επίσημη «πρώτη» του νέου μοντέλου Air Jordan με πυροβολισμούς. Με τον έναν, εξ αυτών μάλιστα, να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομία, οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, είχαν «στρατοπεδεύσει» τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10) έξω από κατάστημα αθλητικών ειδών στη πόλη Wilmington της πολιτείας του Ντέλαγουερ,  για να είναι από τους πρώτους που θα αγοράσουν το- αξίας $185 ζευγάρι- Air Jordan V «Bel-Air». Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκαν γύρω στις 5.30 τα πρωί και άρχισαν τους πυροβολισμούς, μπροστά σε ακόμη δέκα άτομα. Μια “αδέσποτη” σφαίρα τραυμάτισε επίσης, μια 22χρονη γυναίκα που περίμενε στην ουρά, η οποία όμως, πήρε ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εκείνο που σοκάρει πολύ περισσότερο είναι το γεγονός ότι κανείς από τους παρευρισκομένους δεν πτοήθηκε και συνέχισαν να περιμένουν στο τόπο του συμβάντος μέχρι να ανοίξει η πόρτα του μαγαζιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως το εν λόγω μοντέλο “ξεπούλησε” μέσα σε μόλις 15 λεπτά!