Πυρ και μανία ο Παπάγος

Papagou_logoΗ είδηση της πρόσληψης του Νίκου Καραγιάννη στο Περιστέρι έκανε πυρ και μανία την πρώην ομάδα του, τον Παπάγο. Οι “Στρατηγοί” καταφέρθηκαν με καυστικό τόνο κατά του έμπειρου προπονητή, υπογραμμίζοντας ότι επικαλέστηκε «αστείες δικαιολογίες για τα δήθεν αίτια της αποχώρησης του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Πάπαγου θέλει να «συγχαρεί» δημόσια τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη που σήμερα, εντελώς «ξαφνικά», ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της συμπαθέστατης ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.

Η στάση του «κυρίου» Καραγιάννη ήταν αντρίκεια, όπως λένε και στην πιάτσα, καθώς ενημέρωσε πλήρως τη διοίκηση της ομάδας, που τον ξανάφερε στο μπασκετικό προσκήνιο, για την πρόταση που είχε από άλλη ομάδα. Εδώ γελάει όλο το ελληνικό μπάσκετ…

Υ.Γ 1 Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία και τη φανέλα του ΑΣ Παπάγου, κυρίως όταν επικαλείται αστείες δικαιολογίες και ανακρίβειες για τα δήθεν αίτια αποχώρησης του.

Υ.Γ 2 Την τιμή και το ειδικό του βάρος στην μπασκετική πιάτσα το καθορίζει ο καθένας μόνος του με τις πράξεις του και τη στάση του. ~Eζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής~».