Πόντος και 2ευρω για τον Λευτεράκη από τους παίκτες της ΑΕ Δικαίου, έρανος αγάπης από τον Φοίβο Κω

Μία αξιέπαινη απόφαση πήραν οι παίκτες της ανδρικής της ΑΕ Δικαίου, μετά από προτροπή των αρχηγών. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/3) Φοίβος Κω-ΑΕ Δικαίου (2ο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του ανδρικού πρωταθλήματος), για κάθε πόντο που θα σημειώνει ο κάθε αθλητής, ο ίδιος θα καταβάλει 2 ευρώ για τον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός Λευτέρης Φιοραβάντης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το επίσημο site του συλλόγου τα χρήματα θα κατατεθούν στον IBAN GR41 0171 0090 0060 0901 0172 861 με όνομα δικαιούχου ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, τη μαμά του Λευτέρη. Παράλληλα οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλούν και όποιον άλλο το επιθυμεί, να βοηθήσει.

“Δίνοντας ξανά μαθήματα αλληλεγγύης αποδεικνύουμε πως άλλα είναι τα σημαντικά πράγματα στην ζωή μας και ο αθλητισμός είναι ΜΟΝΟ για να περνάμε καλά. ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ…”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΕ Δικαίου, που αξίζει συγχαρητηρίων.

Έρανος αγάπης από τον Φοίβο Κω

Και οι γηπεδούχοι της αναμέτρησης, πάντως από την δική τους πλευρά θα πραγματοποιήσουν έρανο αγάπης για να στηριχθεί η οικογένεια του μικρού Λευτέρη. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος “… Ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κω στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας και ως ελάχιστη πράξη αγάπης και συμπαράστασης προς τον μικρό Λευτέρη Φιοραβάντη, ανακοινώνει πως το προσεχές Σάββατο 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των αγώνων πρωταθλήματος των ομάδων ανδρών και παίδων θα πραγματοποιηθεί έρανος αγάπης προκειμένου να στηριχτεί η οικογένεια του Λευτέρη και να ανταπεξέλθει στα έξοδα της νοσηλείας του.

Προσκαλούμε όλη την μπασκετική κοινότητα και όχι μόνο, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω για να δείξουμε για ακόμα μια φορά, την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Νίκος Μιμερίνης”.

.
Διαβάστε ακόμη…