Ράλλης: “Αναλαμβάνω μια ευθύνη πολύ μεγάλη”…

Ο Βασίλης Ράλλης ανασκουμπώθηκε και στοχεύει να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Έλληνας προπονητής, βέβαια αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, θέτοντας ώς στόχο του “να μεγαλώσει τη φωτιά”, όπως σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

“Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αναλαμβάνω μια ευθύνη πολύ μεγάλη, μια ομάδα με χιλιάδες κόσμο πίσω της, δίπλα της”, σχολιάζει ο Βασίλης Ράλλης και συμπληρώνει: “Υπάρχει ένα όραμα, μακροπρόθεσμο, που στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο. Θα το προσπαθήσουμε όμως. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο και εκεί θα ματώνουμε καθημερινά. Ταπεινά και με σεβασμό. Σεβασμό στον ιδρώτα μας, σεβασμό ο ένας προς τον άλλο μέσα στην ομάδα και κυρίως σεβασμό προς όλους τους παράγοντες του αθλήματος. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους. Και φυσικά αντιπάλους. Ευχή μου, ένα απ τα πιο ωραία συνθήματα γηπέδων. Να μεγαλώσουμε την φωτιά…”.

Λίγο νωρίτερα ο ΟΦΗ είχει επισημοποιήσει τη συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή.”Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Ράλλη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής του ανδρικού τμήματος. Μετά από συζήτηση που έγινε με τον προπονητή Γιάννη Κόκκινο, αποφασίστηκε να παραμείνει στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και να συνεχίσει το έργο, που έχει ξεκινήσει στις υποδομές μπάσκετ του ΟΦΗ. Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί το Γιάννη Κόκκινο, για τα όσα πρόσφερε στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο σύλλογο, από πέρσι”.

.
Διαβάστε ακόμη…