Ράλλης: «Αν δείχνουμε αυτό το πρόσωπο θα κάνουμε πολλές νίκες», Χαρτοματσίδης: «Ηταν ένα παιχνίδι σώμα με σώμα»

Παρά την ανταγωνιστική του εμφάνιση, ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε να φύγει με τη νίκη με την Πεντέλη να κάνει στο τέλος την ανατροπή και να παίρνει τη νίκη. 

Ο Βασίλης Ράλλης μίλησε στην κάμερα του creta news, μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του δηλώνοντας ευχαριστημένος.  «Ηταν μια μεγάλη προσπάθεια, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα. Από το 35′ και μετά χάσαμε το μυαλό μας… Θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς οι νικητές, το αξίζαμε με την παρουσία μας. Θα κυνηγήσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αν δείχνουμε αυτό το πρόσωπο εκτός έδρας θα κάνουμε πολλές νίκες. Είμαι ευχαριστημένος, Να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες».

Ο Κώστας Αγαπιάδης δήλωσε. «Συγχαρητήρια στην Πεντέλη, αλλά και σε εμάς για την προσπάθεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Αδικηθήκατε αλλά πρέπει να παλεύουμε με τις ήττες για να μάθουμε να παίρνουμε  ώθηση για τη συνέχεια, για να είμαστε πιο δυνατοί».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Πεντέλης, Κώστας Χαρτοματσίδης, ανέφερε. «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι σώμα με σώμα. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και ότι διαθέτει καλό προπονητή. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα ματς με εκπλήξεις. Ηταν δυνατό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που το κερδίσαμε».